Street Force One: Cadillac la superlativ

Cu totii stim ca tuning-ul, in esenta lui,  este pentru a ne face viata mai frumoasa, chiar daca inseamna un sau un eleron, o tapiterie din Alcantara sau un sistem audio performant, o turbina mare sau o evacuare sport, si lista poate continua la infinit. Asta este tuning-ul pentru noi, oamenii simpli. V-ati imaginat cum ar arata tuningul masinii celui mai “puternic om de pe planeta”, si anume noul presedinte al USA, ?!

Cu toate ca i-ar sta mai bine la volanul unui , pimp-uit cu niste jante cromate si cu un sistem audio oarte puternic, acest lucru s-ar bate cap in cap cu statutul sau actual. Prin urmare, cei de la au primit sarcina de a modifica o limuzina pentru acesta.

Chiar daca vorbim de pneuri run-flat in loc de slickuri, de un blindaj ceramic cu o grosime de pana la 10cm in loc de wide bodykit, de o greutate mare in loc de una foarte mica, acesta este tot tuning. Ce este drept, este mult mai eficient decat cu ce am fost obisnuiti noi, dar este si mult mai anost.

Ideea ce merita subliniata este urmatoarea: daca pana si presedintele USA  isi modifica masina oficiala, TU ce mai astepti?! *

* Nu incurajam montarea unui blindaj pe masina, ci doar modificarile cu bun gust. Spor la treaba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media