Porsche Panamera PS9 by SpeedART

-mania continua! lanseaza imagini oficiale cu ideea lor de tuning pentru Panamera, dar sub imaginilea acestea se ascund si modificari ale interiorului, upgradeuri de performanta si de putere!

SpeedART ofera mai multe variante pe care clientii le pot alege in functie de puterea dorita si de buzunar (daca se pune problema). Acestea pornesc de la 520cp (cu un upgrade de soft) pana la 650cp si 890Nm, situatie in care vorbim de alte turbine, filtre , evacuare sport si softul necesar. Cel din urma ajunge sa propulseze masina in secunde pana la 100km/h, ea fiind capabila sa depaseasca 320km/h. Tocmai din acest motiv franarea a fost imbunatatita cu ajutorul unui kit ce include discuri de 380mm si 6 pistonase.

La interior, soferul va fi intampinat de un volan nou, cu padele tip F1, care poate fi ales in doua dimensiuni (340 si 365mm) dar si cu insertii care sa se potriveasca la interiorul masinii (aluminiu, lemn, fibra carbon), cusaturi colorate, trim-uri din fibra de carbon, covorase speciale si diferite culori pentru instrumentele de bord.

Panamera va incanta privirile cu ajutorul unui spoiler fata ce include gure de aerisiri pentru frane, praguri laterale, prize de aer peentru capota, diffuser spate care include si evacuarea “quad” si un eleron. Masina a fost prezentata cu un set de jante din trei bucati de 22″, iconjurate de gume 265/35 si 305/25.

Sursa: Carscoop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media