Opel Insignia OPC spionata

Iata ca varianta nervoasa a -ului isi face aparitia din ce in ce mai mult, si pe langa asta are curajul sa iasa si dezbracata (de camuflaj), semn ca nu are de gand sa-si mai schimbe mult infatisarea.

va monta pe Insignia un motor de 2.8 litrii V6, dar de data asta twin-, care se estimeaza ca va dezvolta undeva intre 300 si 320cp.

Se confirma faptul ca masina va fi 4×4, un lucru foarte util avand in vedere puterea mare si cuplul rezultat cu ajutorul a doua turbine, dar foarte important este ca diferentialul va fi imprumutat de la 9-3 Turbo X. Avand in vedere ca cei de la Saab se laudau ca ar fi vorba de cel mai avansat sistem de tractiune integrala la momentul respectiv, lucrurile suna destul de bine. Diferentialul cu alunecare limitata este controlat electronic (eLSD) si este capabil sa trimita spre rotile din spate pana la 40% din ce s-ar fi dus in mod normal doar pe fata.

Suspensia si franele desigur ca au fost si ele imbunatatite, din putem observa discurile mari alaturi de etrierii aferenti si ne asteptam ca interiorul sa sufere clasicele imbunatatiri cu care ne-a obisnuit: scaune sport, volan si schimbator de viteze sport, pedalier, trim-uri speciale, etc.

Se pare ca vom gasi pe lista si varianta break modificata de catre OPC, daca ne bazam pe sistemul de franare si rotile mari cu care a fost pozata masina de mai jos.

Insignia alba a fost pozata in Barcelona, in timp ce varianta albastra era la joaca, pe .

Din toate aceste poze putem sa ne facem o imagine despre cum va arata si ne bucuram sa vedem ca Opel nu ignora segmentul sportiv, chiar daca acesta trece printr-un moment mai delicat.

Surse: Motorpassion , Globalmotors si Carscoop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media