Nissan Skyline V36 370GT SunLine Racing

Poate ca pentru multi -ul adevarat a murit o data cu scoaterea de pe piata a R34-ului, inapoi in anul 2002. Totusi in SUA si Japonia modelul traieste in continuare atat cu 2 cat si cu 4 usi, cu o faima mult mai mica decat a R34-ului si confundat deseori de catre europeni cu respectiv G37, dar nu intamplator, ci pentru ca ele impart aceeasi platforma.

Skyline 370GT este varianta japoneza a G37-ului coupe, in care gasim un de 3,7L care dezvolta 328cp si 363Nm trimisi catre rotile din spate, acelasi specificatii pe care le gasim si pe Nissan-ul , o alta masina cu care imparte aceasta platforma numita “Nissan FM”.

Acum ca stim cateva detalii din CV-ul masinii, trecem la un exemplar anume care se bucura de un finut si cateva modificari de performanta. Pornind de la asfalt gasim un cuplu Yokohama foarte fericit, format din jantele Connoisseur No.51 si anvelopele Advan pe 19″. Bodykit-ul furnizat de Secret contine bara fata, bara spate si praguri laterale modelul G-Force iar grila radiatorului a fost inlocuita cu una fara emblema.

Cat despre performante, proprietarul s-a orientat in primul rand pentru niste frane mai eficiente, Brembo-urile de pe 370Z fiind o alegere populara si reprezentand un punct de sprijin foarte bun pentru surplusul de putere ce urmeaza sa-si faca locul sub capota. Toate la timpul lor insa, pana atunci o tubulatura pentru admisie si o resoftare a ECU-ului enervand masina putin mai mult decat din fabrica.

Sursa: Speedhunters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media