Nissan GT-R Amuse

Inainte de a prezenta reteta de tuning a celor de la pentru -ul , trebuie sa specificam faptul ca guvernul Japonez a facut o “intelegere” cu Nissan pentru a tine masinile modificate departe de strazi. Intelegerea a fost ca orice modificare facuta Nissan-ului GT-R sa aduca de la sine pierderea garantie, fara nici o exceptie, indiferent ca ar fi vorba de o suspensie, evacuare sau jante mai usoare.

Chiar si asa se pare ca sunt foarte multi cei care ignora acest lucru… altfel nu s-ar explica lupta dintre tuneri pentru a modifica aceasta masina, ca doar daca nu erau clienti nu se apuca nimeni sa investeasca in a descoperi metode de a mari performantele ei.

Acum sa revenim la kit-ul Amuse. Pe cand era in stadiul de testare aceasta masina a reusit sa scoata sub 1 minut pe circuitul Tsukuba, avand atunci undeva in jur de 600cp.

Potrivit oficialilor Power House Amuse, kit-ul lor urca puterea motorului de 3.8 pana la 620cp si aproape 800Nm.

Orientat mai mult spre performante decat spre design, kit-ul de la Amuse cuprinde o evacuare mai usoara,  din titan, suspensie mai rigida si reglabila pe inaltime, scaune din carbon-kevlar si un ECU resoftat prin care au scapat si de limitatorul de maxima.

Totusi pentru a nu lasa exteriorul masinii neatins, au adaugat o prelungire pentru bara fata, un diffuser si un eleron, toate fabricate din fibra de carbon.

Acest kit va fi disponibil pe piata din SUA, pentru cei ce vor sa se “amuze” de garantia de la Nissan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media