In garajul celor de la Underground Racing, paradisul Twin-Turbo

De fiecare data cand am auzit de au urmat si cateva secunde de liniste. Toate masinile pe care le-au facut ei au intors lumea cu sus-ul in jos pentru ca majoritatea, in special Lambo-urile, sareau de mie; mia de cai, desigur.

Pai e clar ca intr-un atelier din care ies doar animale salbatice, de genul celei care detine recordul la Texas Mile, trebuie sa se afle ceva interesant. Situati undeva in Carolina de nord, mai exact in Charlotte, garajul celor de la Underground Racing este mult mai mult decat “ceva interesant”, avand sub acoperis un numar impresionant de cai putere.

Sincer sa fiu, traiam cu impresia ca baietii astia se ocupa doar cu Lamborghini-uri, dar nici vorba de asa ceva – pe langa Gallardo-uri si -uri se mai zareste cate un R8, sau Ferrari F430. Si daca tot am zis de acel F430, partea cea mai buna la el este ca nu avea motor… pentru ca il astepta sa vina inapoi cu doua turbine instalate, la fel ca si in cazul unui si multe alte Gallardo-uri, unul din ele ajungand aici tocmai din Anglia.

 Toate kit-urile instalate de ei beneficiaza de doi ani garantie sau 24.000 mile atata timp cat se foloseste doar ulei 15W50, pentru simplul fapt ca ei considera ca este uleiul cel mai potrivit pentru aceste setup-uri. Sa ai un twin-turbo foarte agresiv si sa-i dai gusa linistit timp de doi ani este ceva deosebit pentru un tuner, dar desigur ca si pretul este pe masura. De exemplu, la un Murcielago trebuie sa platesti 60.000$ pentru a avea 700cp la roata si se poate ajunge la 110.000$ pentru 900cp la roata, in timp ce primul stagiu pentru Gallardo costa 40.000$ dar daca vrei sa ajungi pe la o mie de cai trebuie sa scoti din buzunar peste 100.000$.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor, dar pana acolo avem cateva din atelierul lor:

Sursa: Speedhunters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media