Furios & Picant 4

Echipa a avut deosebita placere sa participe in seara de 2 aprilie la avampremiera MONDIALA a noului film Fast and Furious: New Model, Original Parts. Ne-am luptat pentru locuri, ne-am ingramadit, si am castigat, numai sa putem sa va povestim inaintea tuturor care este treaba cu acest film de care suntem cu totii in mod sigur interesati!

Pentru inceput, trebuie sa lamurim o chestie simpla: nu va fi nominalizat la niciun Oscar, si nici nu a dorit vreodata acest lucru, insa este un film FOARTE TARE,  care te tine in priza de la inceput pana la sfarsit! Povestea este destul de previzibila si rasturnarile de situatie nu vor face pe nimeni sa-si dea palme peste frunte. Avem masini tari, impuscaturi, sex, droguri, gagici si binenteles bani, multi multi bani!!! Daca cele enuntate aici nu te fac sa iti doresti sa vezi un film, fugi de vezi 7 Pounds sau Benjamin Button … mamaliga ce esti!

Veti avea parte de batai, urmariri, explozii, impuscaturi, si gagici cocotzate pe masini … inainte ca astea sa explodeze … in urma unor impuscaturi … din timpul unor urmariri … in urma unor batai … intelegeti ce vreau sa spun.

Urmaririle sunt foarte spectaculoase, binenteles exagerate, dar mult mai bine realizate ca in precedentele Fast and Furious. Nu mai avem parte de desene animate facute pe calculator, desi sunt ceva momente in care te cam prinzi ca nu e pe bune, efectele speciale sunt mult mai realiste.

Ati face bine sa mergeti sa vedeti acest film foarte iute … mai iute ca un ardei mexican uscat si lasat in tequila o saptamana …

P.S.: Am mentionat ca Torreto este un fel de Mama Omida?

P.P.S.: Mi-au placut foarte mult atat Benjamin Button cat si 7 pounds…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media