Editie limitata de Saab 9-3 Aero 2.8 V6 TX

Cea mai rapida motorizare se intoarce! Cerinta mare pentru acest motor, i-a convins pe oficialii Saab sa produca o editie limitata de 2.8 TX cu un pret foarte bun si cu dotari interesante.

Noile 2.8V6 vor intra  in productie la sfarsitul lui Noiembrie iar ultimele modele sunt programate pentru mijlocul lunii Martie 2010.

Stirea in sine este o veste buna dar mai sunt motive de bucurie, dupa cum ziceam si mai sus. Noile versiuni ale Saab vor veni echipate cu pachetele TX Aero 17” si cu SASWC (Sentronic Automatic steering wheel controls) in echiparea standard. Masinile beneficiaza de transmisie automata si se va putea alege dintre tractiunea integrala si tractiunea fata. Si tocmai cand credeam ca vestile bune s-au terminat aflam ca se ofera si garantie timp de 3 ani fara nici un cost in plus!

Pachetul TX Aero 17″ contine cateva detalii pe care pretentiosii sigur o sa le aprecieze precum plafonul negru ca la , covorasele speciale din material textil, volanul super-sport si insertiile din carbon pe fetele de usi si consola centrala, dar si accesorii pentru exteriorul masinii precum grila fata, bara fata de X, eleronul pentru portbagaj si faruri de ceata cu masca titanium. Masina va veni incaltata cu jante din aliaj pe 7×17″, modelul cu 5 spite duble.

Pretul fara taxe pentru sedan va fi de 33.490 euro pentru varianta cu tractiune fata si 35.490 euro pentru tractiunea integrala, in timp ce caroseria cu 5 usi va fi mai scumpa cu o mie de euro in cazul ambelor variante.

Astfel, cei care au ratat Turbo X-urile ar trebui sa se miste repede acum, pentru ca noile versiuni 9-3 Aero 2.8 V6 TX vor aparea pe piata in cateva zile, mai ales ca pretul, dotarile si garantia reprezinta niste avantaje care cantaresc greu.

Si ca sa clarificam situatia, vorbim de un Saab cu sistem de tractiune integrala tip Haldex, cu un motor de 2.8 V6 turbo-benzina care dezvolta 280cp si 400Nm. Masina este capabila sa atinga 100km/h in 5.5 secunde (cu transmisia automata) si are maxima de 250km/h si fiind vorba de un Aero gasim un setup al suspensiei si franelor mai sportiv decat cel de pe un Saab de serie.

Sunt sigur ca v-au sclipt ochii multora dintre voi cand ati auzit de acest 2.8 V6 turbo, iar pentru voi exista cateva upgrade-uri de la Hirsch care sunt tolerate de producator si se pot instala chiar la dealerii Saab, fara sa afecteze in vreun fel garantia masinii voastre. Si pentru ca tot a venit vorba de dealeri Saab, oferta de mai sus cat si produsele Hirsch sunt disponibile la Augusta Motors.

saab-9-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media