Detalii oficiale si poza cu BMW M5 2011!

Inceputul anului ne aduce detalii oficiale legate de una din cele mai asteptate masini ale momentului! 2011 este din ce in ce mai aproape de lansare si masina a fost spionata pentru prima oara fara camuflaj si primele date oficiale legate de motorizare au iesit la iveala.

Vorba lunga, saracia omului, spune un proverb romanesc asa ca trec direct la detalii pentru ca stiu ca sunteti nerabdatori:

Noul va avea un motor V8 si va dezvolta 578cp si 718Nm cu o maxima limitata electronic la 250km/h delimitarea permitandu-i sa ajunga pana la 302km/h. Sprintul de pana la 100km/h va fi realizat in 4,4 secunde.

Primul saloon cu imparte aceeasi motorizare cu M si M, insa divizia Motorsport l-a mai gadilat un pic pentru ceva extra-putere. Pe langa acest surplus de putere noul M5 se anunta a fi cu 30% mai economic si ecologic si momentan nu se ia in calcul o varianta Touring.

Acesta este un pas important legat de detaliile viitorului M5, astfel trebuie sa ne asteptam sa iasa la iveala din ce in ce mai multe informatii si poze. Nici nu vreau sa ma gandesc ce potential de tuning va avea acest motor…

BMWM5_2011_F10

Sursa: CAR

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media