AlfaFest 2014: Tulcea, 07-09 Iunie

Prietenii nostri din Club au pregatit si in 2014 un weekend dedicat posesorilor si iubitorilor de , alaturi de frumoasele lor masini. Din coumunicatul de putin mai jos aflam ca aceasta va fi a 9-a editie AlfaFest, ceea ce nu face altceva decat sa demonstreze ce comunitate puternica au reusit sa creeze si sa intretina de-a lungul anilor!

Mai multe despre eveniment gasim putin mai jos, iar dupa ce acesta va avea loc vom vedea pe Facebook-ul lor sau pe pagina oficiala.

AlfaFest, Festivalul National , Tulcea, 07-09 Iunie

Dupa Oradea, Brasov, Suceava sau Sighisoara, a venit randul judetului Tulcea sa gazduiasca cea de-a noua editie a  Festivalul National AlfaClub Romania, ce va avea loc intre 07 si 09 iunie.

Timp de trei zile, posesorii pasionati de Alfa Romeo din Romania vor avea parte de o experienta unica, in care frumusetea, stilul, design-ul si sportivitatea se vor imbina perfect.

Sambata, 07 iunie, va fi, timp de 3 ore, gazda unei competitii de indemanare la finele careia cei mai priceputi alfisti vor fi premiati cu vouchere valorice oferite de Italoparts si Globasig.

Ziua de duminica le va oferi participantilor posibilitatea de a descoperi frumusetile ascunse ale judetului Tulcea. Pe parcursul unui tur de aproximativ 200 km, dincolo de peisaje de exceptie, ei vor intalni in drumul lor singura cetate medievala din Dobrogea, Cetatea Enisala, si doua dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra, Manastirea Celic-Dere si Manastirea Saon.

In ultima zi a festivalului, coloana AlfaFest va parcurge drumul Murighiol-Tulcea, avand ca destinatie Piata Civica, unde masinile se vor alinia pentru un de Eleganta. Cea mai frumoasa Alfa va fi premiata de cu un set de anvelope.

La editia de anul acesta sunt asteptate peste 50 de reprezentante ale marcii si mai bine de 100 de participanti.

 

AlfaFest 2014 este un eveniment organizat de AlfaClub Romania cu sprijinul Italoparts, Michelin, Globasig 2002, Formare Plus, Idea Advertising, Ursus si TopGear.

Despre AlfaClub.

Cu peste 5000 de membri pe forum si peste 7000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de mai bine de 9 ani, locul de intalnire al pasinatilor de Alfa Romeo.

Dupa nenumarate intalniri saptamanale in mai toate orasele mari ale tarii, zeci de intalniri in locatii ce ar face orice pasionat de masini sa tresara, si dupa 6 evenimente AlfaFest nationale, Festivalul AlfaClub Romania din 2012 si 2013 a atras pasionati ai marcii din Grecia, Bulgaria, Serbia si Slovenia.

“Pentu ca am fost inventati sa traim din sentimente iar Alfa Romeo a creat un mijloc de a le pune in miscare”

Follow us on Social Media