Alfa MiTo editie speciala, in colaborare cu Maserati

In urma “combinarii” de acum cateva zile dintre Romeo, si a iesit un MiTo special, dedicat posesorilor de Maserati din Europa care isi lasa masinile in service si primesc un exemplar pana cand masina iese de acolo. Este similar cu un program care a ajuns si pe la noi pentru , cand ti se dadea un in aceleasi situatii, dar el s-a facut faimos cand se oferea un customizat pentru proprietarii de Ferrari.

Eh, multe detalii, o singura concluzie: nu o sa puteti sa puneti mana pe asa ceva decat daca aveti un Maserati. Si daca ati avea unul nu cred ca v-ar mai incanta asa mult un MiTo, chiar si unul aranjat cu mare clasa.

Se vor fabrica doar 100 de exemplare si vor avea cel mai puternic motor, benzinarul de 1.4l cu care scoate 170cp. Toate vor fi vopsite in culoarea Blu Oceano de la Maserati si vor avea roti pe 18″ combinate cu un pachet aerodinamic exterior de la Alfa Romeo.

In mod evident masinile vor avea toate dotarile disponibile pe MiTo si in interior au fost aranjate pe ici pe colo cate o placuta pe care va scrie ori “Limited Edition” ori “Alfa Romeo for Maserati” (…cu drag). Si daca tot suntem la interior, verificati pozele din galeria foto si pregati-va sa salivati la una din cele mai frumoase culori de piele pentru scaune!!

Sursa: Carscoop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media