Widebody de la Vorsteiner pentru BMW M3 e92: GTRS3

Tunerul californian ne uimeste din ce in ce mai mult. A inceput ca un producator de componente din de mare calitate, au continuat cu jante, prelungiri, si diffusere iar acum vin cu ceva nou si foarte spectaculos, primul lor widebody: .

are in acest moment una din cele mai complete si mai frumoase game de modificari pentru ultima generatie de de la , -ul primind o atentie speciala, atat de speciala incat doar 100 de exemplare vor putea beneficia de acest kit.

GTRS3-ul a fost desenat in jurul aripilor evazate, care au dictat bare mai late, praguri bombate si, desigur, roti mai late. Bara spate are un diffuser din fibra de carbon, portbagajul are, ca si pana acum, un CSL-look, iar contine prizele de aer cu care cei de la Vorsteiner s-au facut renumiti, acum mult timp pe piata.

Prezentata in cu accente rosii, M-ul are o atitudine grozava iar per total pot spune ca este unul din cele mai reusite bodykit-uri pentru . Lista completa a componentelor o gasiti intr-una din pozele de mai jos, iar pretul se estimeaza ca va fi in jur de 25.000$.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media