« Cum se face interiorul Bentley-ului Mulsanne Sedinta foto cu Lotus Evora »
Home » Tuning International » Widebody de la Vorsteiner pentru BMW M3 e92: GTRS3

Widebody de la Vorsteiner pentru BMW M3 e92: GTRS3

Articol publicat in data de 19 April 2010 – 2,745 vizite

Widebody de la Vorsteiner pentru BMW M3 e92: GTRS3

Tunerul californian ne uimeste din ce in ce mai mult. A inceput ca un producator de componente din de mare calitate, au continuat cu jante, prelungiri, si diffusere iar acum vin cu ceva nou si foarte spectaculos, primul lor widebody: .

are in acest moment una din cele mai complete si mai frumoase game de modificari pentru ultima generatie de de la , -ul primind o atentie speciala, atat de speciala incat doar 100 de exemplare vor putea beneficia de acest kit.

GTRS3-ul a fost desenat in jurul aripilor evazate, care au dictat bare mai late, praguri bombate si, desigur, roti mai late. Bara spate are un diffuser din fibra de carbon, portbagajul are, ca si pana acum, un CSL-look, iar contine prizele de aer cu care cei de la Vorsteiner s-au facut renumiti, acum mult timp pe piata.

Prezentata in cu accente rosii, M-ul are o atitudine grozava iar per total pot spune ca este unul din cele mai reusite bodykit-uri pentru M3 . Lista completa a componentelor o gasiti intr-una din pozele de mai jos, iar pretul se estimeaza ca va fi in jur de 25.000$.


Articole similare cu "Widebody de la Vorsteiner pentru BMW M3 e92: GTRS3":
 • BMW M3 e92 Vorsteiner - 23 September, 2008;
 • Vorsteiner modifica noul BMW Seria 7 - 8 April, 2010;
 • Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White - 6 April, 2010;
 • Mercedes Clasa C Expression Motorsport - 4 June, 2010;
 • Vorsteiner VGT pentru Porsche Carrera MKII - 8 December, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Widebody de la Vorsteiner pentru BMW M3 e92: GTRS3":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97