Wide Golf IV: Reactii fotochimice extreme

Nu cu mult timp in urma jantele colorate erau trademark-ul masinilor japoneze si culorile aprinse nu erau acceptate decat pe modele exotice. Am invatat totusi ca in aria nu exista limite iar printre multele tentative esuate de a combina diferite stiluri mai iese in evidenta si un exemplar deosebit, care merita mai mult decat o privire in ansamblu.

Daca ar fi sa ne amintim de o melodie care rasuna acum cativa ani din boxele “masinilor tunate”, gri-ul metalizat nu este exact culoarea care ar scoate in evidenta o masina frumos lucrata. Ei bine, mafiotilor, sa va vad ce ziceti de -ul asta!

Adus de barza ca un GTI, el a iesit din monotonie prin bodykit-ul de R32, jantele , look-ul clean, evazarile aripilor si garda la sol. ┬áIn interior observam ca bancheta spate a disparut subit iar in locul ei gasim un si bara stabilizatoare, dar si o butelie de !!!… nu, glumeam, este compresorul de la suspensia pe perne. Dar nu te gandi acum ca daca nu are NOS este si vreo puturosenie de GTI… o simpla privire sub si putem garanta ca masina nu se face de ras daca o pui in miscare.

Golf-ul este completat perfect de accentele portocalii, culoare despre care se zice ca ar produce cele mai puternice reactii fotochimice (asta in cazul in care va intrebati ce m-a apucat cu titlul articolului).  Interiorul jantelor, X-ul rollcage-ului, compressorul de aer si centurile de siguranta vor atrage atentia in orice moment, din orice pozitie, completand statusul masinii de proiect deosebit.

Sursa: Euromeridian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media