« Focus RS vs Megane 3 RS vs Scirocco R vs Leon Cupra R Wald pregateste ceva pentru cele mai noi sedan-uri »
Home » Noutati » WHP Tuning Magazine

WHP Tuning Magazine

Articol publicat in data de 2 February 2010 – 3,035 vizite
WHP Tuning Magazine

Inca o dovada a cresterii nivelului tuning-ului din este aparitia site-urilor care promoveaza acest domeniu, in numar din ce in ce mai mare. Sunt proiecte ce merita salutate si sustinute pentru ca multi oameni se implica si pierd nopti intregi pentru a face treaba ca la carte.

WHP.ro este cel mai recent exemplu, o mica introducere despre el fiind putin mai jos, dar nu ezitati sa vizitati site-ul ca sa vedeti exact despre ce este vorba.

Nu vrem sa reinventam roata. Nu vrem sa reinventam nici cai la roata. De fapt cam nimic nu poate fi reinventat, dar totusi totul poate fi imbunatatit. Fenomenul tuning e prezent in Romania de vreo 10 ani, mediatizat de vreo 6 ani si totusi nivelul nu e acolo unde ar trebui. Ar fi mult prea usor acum sa venim ca lup moralist si sa aratam cu degetul la greselile altora. Nu suntem chiar atat de romani. Ne intereseaza mai mult ce e de facut de acum inainte.

WHP isi propune sa aduca in atentia voastra o imagine lunara a tuning-ului din Romania, scrisa nu de jurnalisti in cuvinte frumos poleite, ci de oameni ca si voi care isi modifica propriile masini si inteleg bazele fenomenului. Revista asta o sa fie scrisa pentru voi si alaturi de voi, si incet, incet o sa incercam sa o facem tot mai cuprinzatoare si cat mai aproape de realitate.

In 2010 dupa un contact din ce in ce mai frecvent cu campionatele de si din restul Europei, romanii incep sa produca propriile proiecte tuning in care deja se vad influentele celor de afara. In acelasi timp, incep sa apara din ce in ce mai multe garaje specializate, locatii pentru masurarea puterii si oameni experti pe o anumita nisa. Progresul este evident dar singura solutie pentru a transforma calitatea din exceptie in fenomen de masa este expunerea publica a celor care ne fac mandri cu masinile lor. Nu ne asteptam ca anul acesta toate masinile sa fie de calitate sau sa se ajunga la lipsa fenomenului kitsch, dar stim ca si cu o singura turbina poti produce multi cai la roata.


Articole similare cu "WHP Tuning Magazine":
 • Ziua 2: Chevrolet DragRacing – Satu Mare - 15 June, 2009;
 • Cea mai rapida masina RWD din Romania: BMW e30 turbo din Oradea! - 17 January, 2013;
 • KTM X-BOW in Romania! - 11 December, 2009;
 • Dodge Charger STR8 - 11 March, 2010;
 • Cum sa NU faci o liniuta - 24 January, 2009;
 • Tag-uri: » » »

  Discuta despre "WHP Tuning Magazine":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97