« Opel Calibra transformata in Aston Martin DB9 Mercedes-Benz E-Class Coupe modificat de Lorinser »
Home » Tuning International » VW Passat CC: Trantit precoce

VW Passat CC: Trantit precoce

Articol publicat in data de 28 January 2010 – 12,454 vizite
VW Passat CC: Trantit precoce

Daca ar intreba cineva -ul asta ce ar vrea sa se faca atunci cand o sa fie mare, o sa raspunda ca ar vrea sa se faca mai mic. Si fiti siguri ca se refera la inaltimea lui, pentru ca inca de cand avea doar 3 zile, proprietarul lui a avut grija sa-l invete la prostii si sa-i puna o suspensie hidraulica astfel ca masina are o perspectiva a vietii destul de apropriata de asfalt.

Suspensia de la GAS a schimbat radical masina, abia acum Passat-ul CC fiind cu adevarat aerodinamic, asa cum se lauda de la inceput. Rotile pe 20″ au picat la fix pe masina chiar si late de 8,5″ pe fata si 9,5″ pe spate. Alte modificari? Nu prea are si sincer nici nu ma deranjeaza. Ar mai fi totusi bara spate care provine de pe piata americana, avand locul pentru placuta de inmatriculare mai mic, potrivit pentru cea belgiana.

Sursa: Speedhunters


Articole similare cu "VW Passat CC: Trantit precoce":
 • Frankfurt09: VW Passat CC R - 16 September, 2009;
 • VW Passat B5.5 – Low boser - 6 February, 2010;
 • Cea mai tare masina de drifturi, inventata in Draganesti! - 3 March, 2010;
 • Volkswagen R GmbH – divizia sport a VW - 19 March, 2010;
 • Accesorii originale aerodinamice pentru Passat CC - 21 August, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  2 comentarii »
  • danmatei a zis:

   vreau si eu sa aflu daca au aparut faruri si stopuri spate
   ceva modele mai noi,ceva cu led.multumesc!

  • Dani a zis:

   Daca ai farurile originale (bixenon) ar fi mai bine sa nu le schimbi deoarece unele aftermarket probabil ca o sa-ti creeze probleme la instalatia masinii.
   Pentru stopuri poti apela la cele smoked care vin pe R-Line – poti sa vezi aici cateva poze: http://www.flickr.com/photos/dotcomboy/with/4411350063/

  Discuta despre "VW Passat CC: Trantit precoce":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97