« Porsche Cayenne Diesel by Cargraphic Nissan GT-R mai rapid ca … Nissan GT-R »
Home » Tuning International » VW Golf VI GTI modificat de ABT

VW Golf VI GTI modificat de ABT

Articol publicat in data de 10 July 2009 – 6,902 vizite
VW Golf VI GTI modificat de ABT

De-a lungul timpului a oferit cele mai frumoase kit-uri pentru -uri, mai ales pentru -uri. Pentru GTI, repeta istoria si prezinta un pachet de tuning complet, foarte reusit care mai mult ca sigur va avea mare succes.

Linia deja agresiva a Golf-ului GTI generatia a 6-a a fost accentuata de bodykit-ul care consta in: grila redesanata, bara fata cu LED-uri, buza pentru bara fata, praguri, eleron de luneta si un diffuser spate care gazduieste 4 tevi pozitionate oblic, doua cate doua.

Trecem repede la partea de performanta unde ABT ofera doua variante de tuning. Prima consta in resoftarea ECU-ului si schimbarea evacuarii obtinand astfel 260cp de la cei 210cp cu care vine masina din fabrica.

A doua varianta este ceva mai agresiva si consta in schimbarea turbinei, lucru care permite GTI-ului sa ajunga la 300cp si sa atinga 100km/h in mai putin de 6 secunde (7.2 stock), diferenta simtindu-se cu adevarat mai sus, unde masina nu mai pierde aderenta la fel de usor. Mai mult ca sigur aceasta varianta inca este in modul “safe” si ne asteptam sa se mai dezvolte ceva mai agresiv de atat.

Linia rosie, un fel de trademark al GTI-urilor, este prezenta peste tot. De la jantele de 18 sau 19 inch, pana la elementele de interior, buza fata sau praguri, aceasta linie atrage atentia intr-un mod placut.

Suspensia si franele nu au fost uitate, acestea putand fi inlocuite cu unele speciale dezvoltate de ABT.

Cum era de asteptat, ABT ofera un pachet care nu duce lipsa de nimic, placut la vedere si mai mult ca sigur si la condus.  Daca ar fi sa-i dam o nota, fara discutii aceasta ar fi 10 cu felicitari!

Preturile nu au fost anuntate pana in acest moment.


Articole similare cu "VW Golf VI GTI modificat de ABT":
 • Kit-uri Aero pentru Scirocco si Passat CC - 8 September, 2008;
 • Range Rover Sport modificat de Heidl - 24 November, 2008;
 • Bentley Continental GTC modificat de ASI - 19 September, 2008;
 • Hamann SLR Volcano - 21 October, 2008;
 • 2009 Opel Insignia modificat de Irmscher - 28 October, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  • Gheo a zis:

   Linia rosie este prezenta peste tot, mai putin acolo unde trebuie adica pe grila …

  Discuta despre "VW Golf VI GTI modificat de ABT":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97