VW Golf V GTI Tuk Customs – Salvati planeta!

Salvati planeta cu modificari de bun gust, simple si de efect, acoperite cu un ecologic! Inca o dovada ca se poate. Se poate sa tunezi o masina fara chestii exagerate, fara culori super aprinse si fara luni intregi de munca.

Ca sa trecem la detalii, tot ceea ce urmeaza sa vedeti si sa cititi a fost realizat in 13 (treisprezece) zile. In Scotia s-a realizat toata treaba, la TUK Customs, dar stilul este influentat foarte mult de piata americana. Este oarecum o combinatie de USDM si Dub-style, la fel cum si culoarea este o combinatie de si Hummer Sage Green.

Aceeasi combinatie de culori se gaseste si pe BBS-urile RS290 marimea 18×9,5. Acestea asigura look-ul classic cu care suntem obisnuiti de la generatiile mai vechi de . Aripile au fost umflate, dar nu ca rotile nu ar fi avut loc ci pentru ca o data ce masina a fost trantita cu o suspensie air-ride de la TUK Customs, ar arata pur si genial putin mai umflata.

Evazarile masoara 5cm in fata si 4cm in spate. Si daca stai sa studiezi masina, oricat ai cauta nu mai gasesti nici o pe masina asta!

Grila fata se gaseste pe -urile de SUA, bara spate pe R32-uri iar evacuarea este de la , cu specificatiile de R32, pentru a se potrivi in bara. Pragurile laterale au fost si ele modificate iar bara spate a primit un ornament din . Fibra de carbon gasim si in compartimentul motorului, acesta fiind putin cu o resoftare si evacuarea de care ziceam mai devreme. Oricum, este clar ca nu performanta este target-ul acestei masini.

Interiorul este plin de alcantara verde, de la scaunele CS (adaugate ulterior) pana pe fetele de usi, cotiere si manseta de la schimbatorul de viteze. Tot aici mai gasim si un volan Momo de 300mm, proprietarul renuntand la airbag.

Sursa: Speedhunters

3 comments / Add your comment below

  1. suspensia air-ride face toti banii.. frumos lucrat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media