« Mini Cooper vine in cutie de carton? 392km/h cu 9ff TR1000. Suficient de rapid? »
Home » Tuning International » VW Golf GTi Performance

VW Golf GTi Performance

Articol publicat in data de 4 January 2010 – 4,107 vizite
VW Golf GTi Performance

In cadrul evenimentului de la Worthersee din a avut loc prezentarea acestui V, sub pretextul unui studiu de piata. De atunci nu s-a mai auzit nimic de aceasta masina – sa fi avut un rezultat negativ studiul? Nu exclud aceasta varianta pentru ca masina este jumate frumoasa, jumate urata.

Mai exact partea portocalie este draguta, adica partea frontala unde spoilerul fata da o nota foarte agresiva masinii, ajutat desigur si de jante si evazarile aripilor. In partea intunecata, adica cea neagra, gasim niste evazari tip dar si un spoiler spate cu prize de aer exagerat de mari umplute cu o plasa de prost gust.

Interiorul pastreaza aceelasi culori, dar scaunele fata si bancheta au fost inlocuite cu scaune de la Recaro, astfel masina are dupa modificare doua scaune in fata si unul in spate.

Nici cu LSD-urile nu sunt de acord, puteti sa-mi spuneti ca am o problema personala cu ele dar pur si nu se potrivesc acestei masini.

Sursa: Motoauthority


Articole similare cu "VW Golf GTi Performance":
 • VW Golf V GTI Tuk Customs – Salvati planeta! - 18 November, 2009;
 • VW Golf V cu jante de Bentley. Asa da! - 27 January, 2010;
 • VW Golf VI GTI modificat de ABT - 10 July, 2009;
 • Frankfurt09: VW Passat CC R - 16 September, 2009;
 • Trantit corespunzator: VW Golf 4 R32 - 7 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "VW Golf GTi Performance":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97