« Parodie dupa filmuletele lui Ken Block Polo de 1047cp atinge suta in 2.3s »
Home » Tuning Autohton » VW Fest 2008 – 18 Iulie, Brasov

VW Fest 2008 – 18 Iulie, Brasov

Articol publicat in data de 15 July 2009 – 2,945 vizite
VW Fest 2008 – 18 Iulie, Brasov

FEST 2009 este cea mai mare intalnire a pasionatilor marcii si a grupului VAG la nivel national. Daca ai Volkswagen, Audi, Skoda, sau Porsche, nu ai cum sa ratezi aceasta intalnire. Ea va avea loc la Brasov in data de 18 Iulie, aceasta locatie fiind aleasa pentru a ajunge cat mai usor din orice colt a tarii.

Avand in vedere popularitatea acestor marci se asteapta ca acest eveniment sa fie incendiar si sa se prezinte atat masini clasice cat si modele tunate extrem.

Organizatorii ne-au pregatit foarte multe surprize: vom avea parte de concursuri, promotii si nu numai.

Fie ca vrei sa te intlanesti cu prietenii, ca vrei sa cunosti lume noua sau sa vii din pura curiozitate, trebuie sa fii prezent la acest eveniment.

Echipa o sa fie acolo, asa ca va asteptam si pe voi!

Iata si anuntul lansat de organizatori in care gasiti toate detaliile despre acest eveniment:


18 IULIE, BRASOV

parcarea Galeriilor Orizont (Zona Piata Astra)

Participa si tu la cea mai mare reuniune a posesorilor si pasionatilor de automobile VW si VAG din Romania!

Editia a III-a
Galeriile Comerciale Orizont 3000, Brasov
18 iulie 2009

031206204a4dca0ce3365
Volkswagen Fest, eveniment organizat de RECP IDEA impreuna cu sustinerea www.vwfest.ro va avea loc in cea de-a treia editie in Brasov, in parcarea Galeriilor Comerciale Orizont 3000, in data de 18 iulie.

RECP IDEA are ca principal domeniu de activitate, fidelizarea clientului cu brandul, atat prin reviste customer cat si prin evenimente de customer relationship management. RECP IDEA realizeaza produce momentul de fata un numar de peste 10 titluri customer, printre care revista Volkswagen Spirit si ziarul Volkswagen News.

 Eveniment: Volkswagen Fest;
 Locaţie: Brasov, Galeriile Comerciale Orizont 3000;
 Data: 18 iulie 2009
 Concept: Volkswagen Fest isi propune sa reuneasca posesorii si fanii de modele Volkswagen ca si in anii trecuti. Dar de data aceasta va beneficia de sustinerea oficiala a importatorului marcilor VAG in Romania. Odata adunate si pozitionate cele 100 de masini asteptate la eveniment, va incepe concursul pentru alegerea celor mai frumoase masini . Vor exista trei categorii de premiere: stock like car, accessorised car si cea mai frumoasa masina a evenimentului. Totodata va exista si un premiu special, cel de popularitate, care va fi determinat in urma voturilor exprimate de publicul care va vizita expozitia.
In spatiul special amenajat desfasurarii evenimentului vor fi invitati sa-si expuna produsele companii de piese si accesorii din toata tara, care vor oferi discounturi atragatoare participantilor la eveniment.
Pentru a oferi divertisment publicului prezent, care este asteptat intr-un numar de cateva mii de persoane, se va organiza un de 40 metri cu biciclete Volkswagen, iar MC-ul si animatoarele vor completa spectacolul.
Evenimentul se va incheia cu o petrecere privata la care se vor servi cocktail-uri GTI, MK 5, RS, R32, etc.

Desfăşurător:
 Ora 10.00 – 11.00 Sosirea si pozitionarea participantilor. Participantii vor primi tricouri cu sigla evenimentului si logo-ul partenerilor. MC-ul va atrage publicul si va anima atmosfera.
 Ora 11.00 – 12.00 Inscrierea masinilor in concurs si colantarea acestora cu numere de concurs.
Hostessele vor imparti taloane de vot publicului si ii vor invita pe expozanti sa participe la cursa de biciclete Volkswagen.
 Ora 13.00 – 17.00 Expunerea masinilor si strangerea taloanelor de vot.
Inscriere si participare cursa de biciclete Volkswagen .
 Ora 17.00 – 19.00 Concurs de biciclete si finala cursei de biciclete, numirea castigatorilor si inmanarea premiului; Anuntarea masinilor castigatoare la cele trei categorii.
 Ora 21.00 – 01.00 Petrecere VW Fest in City Club (http://www.city-club.blogspot.com/) din incinta Galeriilor Comerciale Orizont 3000.

Mediatizare:
 Presa scrisă pre si post eveniment: Tuning & Sound, revista Supercar, revista Volkswagen Spirit, ziarul Volkswagen
 Radio: Guerilla, Radio 21
 100.000 Flyere distribuite in Bucuresti, Brasov, Bacau, Braila, Cluj, Constanta,Oradea, timisoara, Satu Mare, Baia Mare si Suceava;
Afise in Bucuresti, Brasov, Bacau, Braila, Cluj, Constanta,Oradea, timisoara, Satu Mare, Baia Mare si Suceava
 Online: vwfest.ro; vwforum.ro, tuninggarage.ro;
 Comunicat de presă: www.comunicatedepresa.ro şi comunicat de presă în reţeaua proprie;

 


Articole similare cu "VW Fest 2008 – 18 Iulie, Brasov":
 • Castiga un Transformers Fan Pack - 29 June, 2009;
 • Concurs TH: 10 invitatii la Bucharest Wheels Arena - 14 May, 2013;
 • EuroCar Meeting 2013 by Streetmaniacs la Astoria Snagov - 21 April, 2013;
 • Champions of tuning – Mangalia 2009 - 2 August, 2009;
 • Volkswagen R GmbH – divizia sport a VW - 19 March, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "VW Fest 2008 – 18 Iulie, Brasov":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97