« Salt cu Saab 9-3 2.0 TS XWD Aero la 145km/h Audi A3 Sportback, aranjat asa cum se cere! »
Home » Tuning International » VW EOS tolanit prin Japonia

VW EOS tolanit prin Japonia

Articol publicat in data de 28 March 2011 – 4,051 vizite

VW EOS tolanit prin Japonia

Trebuie sa recunosc ca daca m-ar fi intrebat vreodata cineva cum mi-as imagina un de un japonez nu mi-as fi imaginat ceva prea frumos… dar poate ca si din cauza ca pana acum vedeam EOS-ul strict ca o masina feminina, potrivita la fix pentru o gasca de tipe cu pletele-n vant, in drum spre mare!

Dar cum tuning-ul ne rezerva tot timpul surprize, iata ca apare un de provenienta japoneza si… wow… cat de bine arata! O fi din cauza rotilor SSR Professors SP3 pe 18″, sau din cauza suspensiei hidraulice? Cred ca ambele, nu de alta, dar in afara de astea, look-ul clean si niste vinyl masina nu mai are nimic deosebit.

Ei bine atunci, imi retrag ce am zis mai demult si concluzionez ca EOS-ul se potriveste si unui baiat, daca este aranjata corespunzator.

Sursa: StanceNation


Articole similare cu "VW EOS tolanit prin Japonia":
 • Tupeul corect: VW Golf IV cu jante de BMW X5! - 24 June, 2011;
 • O Alfa Romeo 159 cum n-a vazut Italia - 16 February, 2010;
 • Un Golf VI GTi pe drumul cel bun - 21 April, 2010;
 • Autovogue VW Scirocco: R8 Wannabe? - 12 August, 2009;
 • VW Golf V cu jante de Bentley. Asa da! - 27 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » » »

  Discuta despre "VW EOS tolanit prin Japonia":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97