« Mustang Steeda Q550 Streetfighter N-ai cum: Gallardo gri + roz »
Home » Tuning International » Vorsteiner VGT pentru Porsche Carrera MKII

Vorsteiner VGT pentru Porsche Carrera MKII

Articol publicat in data de 8 December 2009 – 2,119 vizite
Vorsteiner VGT pentru Porsche Carrera MKII

isi extinde gama cu un pachet aerodinamic disponibil pentru , , , , , si Cabrio. Disponibil din Ianuarie 2010, pachetul aerodnamic este compus dintr-o prelungire pentru bara fata din ce include prize de aer pentru frane, diffuser spate tot din fibra de carbon care se aplica peste bara stock si se mai poate opta pentru un plafon din fibra de carbon, care scapa masina de 21kg dar si de trapa electrica.

Pachetul va fi completat de un set de roti pe 19″ sau 20″.

Componentele vor fi foarte usor de instalat, in aproximativ 10-15 min de catre o persoana calificata iar dezinstalarea lor nu va afecta in nici un fel barele sau caroseria masinii.

Pachetul aerodinamic va fi disponibil doar la anumiti dealeri Porsche dar si la firme de tuning aftermarket precum Evosport, Tunerworks, Suncoast Porsche sau BR Racing.

Preturile componentelor vor fi pe masura, Vorsteiner fiind o firma recunoscuta pentru produse de calitate la care reflecta acest lucru:

V-GT Front Add-On Spoiler Carbon Fiber MSRP: $1793
V-GT Rear Add-On Diffuser Carbon Fiber MSRP: $1533

Sursa: Teamspeed


Articole similare cu "Vorsteiner VGT pentru Porsche Carrera MKII":
 • Vorsteiner V6E pentru Mercedes-benz E63 AMG sedan - 14 May, 2010;
 • BMW M3 e92 Vorsteiner - 23 September, 2008;
 • Vorsteiner V-MS pentru Seria 3 coupe si cabrio - 10 January, 2010;
 • Vorsteiner modifica noul BMW Seria 7 - 8 April, 2010;
 • Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White - 6 April, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Vorsteiner VGT pentru Porsche Carrera MKII":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97