« Ferrari 599 GTO: Poze si informatii oficiale MTM Audi R8 GT3-2, fara Quattro! »
Home » Tuning International » Vorsteiner modifica noul BMW Seria 7

Vorsteiner modifica noul BMW Seria 7

Articol publicat in data de 8 April 2010 – 2,880 vizite
Vorsteiner modifica noul BMW Seria 7

si-a asigura deja pozitia de tuner de elita pentru modelele bavareze, avand deja disponibile diferite imbunatatiri pentru modelele mai sportive iar acum adaugand si noul pe lista.

Dupa cum ne-am obisnuit, piese fabricate de Vorsteiner se situeaza undeva intre lux si , aceasta fiind si cazul kit-ului ““. El contine o prelungire pentru bara fata, eleron de portbagaj si un diffuser pentru bara spate, toate fabricate din fibra de carbon.

Pentru a demonstra cam cum ar arata acest kit pe masina, Vorsteiner a dotat un cu arcuri sport de la H&R, care l-au coborat cu 48mm, si jantele lor de 21″.


Articole similare cu "Vorsteiner modifica noul BMW Seria 7":
 • BMW M3 e92 Vorsteiner - 23 September, 2008;
 • Vorsteiner BMW X6M - 31 March, 2010;
 • Vorsteiner V6E pentru Mercedes-benz E63 AMG sedan - 14 May, 2010;
 • Vorsteiner VGT pentru Porsche Carrera MKII - 8 December, 2009;
 • Vorsteiner V-MS pentru Seria 3 coupe si cabrio - 10 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  Discuta despre "Vorsteiner modifica noul BMW Seria 7":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97