« BMW M5 e39 Pick-up Volkswagen Scirocco modificat de Oettinger »
Home » Tuning International » Volkswagen Scirocco modificat de ABT

Volkswagen Scirocco modificat de ABT

Articol publicat in data de 13 October 2008 – 5,599 vizite

Volkswagen Scirocco modificat de ABT

Era de asteptat ca sa primeasca multe pachete de tuning. Avand in vedere faptul ca masina arata foarte bine chiar de cand iese de pe portile fabricii, tuning-ul aplicat acestui hot-hatch nu poate decat sa ne incante si mai mult.

ofera pentru un upgrade complet, atat pentru performante cat si pentru design.

La exterior putem evidentia barile fata si spate mult mai agresive, completate de grila radiatorului ce include sigla , eleron , praguri si prize de aer pe lateral, langa usi. Cele patru tevi de evacuare inspira faptul ca performantele nu au fost trecute cu vederea.

Suspensia oferita in acest pachet coboara masina cu 30mm, acest lucru fiind compensat de rotile de 19″,(sunt disponibile si pe 18″ sau 20″)

Motorul de 2 litrii diesel care initial avea 140cp a fost urcat pana la 170cp, in timp ce motorizarea 1.4 a ajuns de la 160cp pana la 200cp, cat avea si cel mai puternic motor de pe aceasta masina, TSI.  Am spus ca avea pentru ca in urma tuning-ului facut de ABT, de la 200cp s-a ajuns la 240cp.

Pentru a compensa surplusul de putere, ABT Sportline ofera si un upgrade al sistemului de franare, care consta in discuri de frana de 345mm, impreuna cu etrierii si placutele aferente.

Comparand cu kit-ul oferit de Oettinger, ABT au ales un design mai agresiv, iar din punctul de vedere ar performantelor, ambii declara aceleasi cifre.


Articole similare cu "Volkswagen Scirocco modificat de ABT":
 • Volkswagen Scirocco modificat de Oettinger - 13 October, 2008;
 • B&B Tuning Volkswagen Scirocco. Pana la 350cp - 5 May, 2009;
 • Scirocco si Eos cu motoare de GTI din 2010 - 13 November, 2009;
 • Volkswagen Scirocco R: 265cp - 20 May, 2009;
 • Scirocco “Black Rocco” aranjat de MR Car Design - 4 November, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  2 comentarii »
  Discuta despre "Volkswagen Scirocco modificat de ABT":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97