« BMW M3 e92 Edition Models Primele poze cu BMW Seria 5 GT »
Home » Tuning International » Volkswagen Golf GTI Street – 300cp

Volkswagen Golf GTI Street – 300cp

Articol publicat in data de 4 June 2009 – 4,135 vizite
Volkswagen Golf GTI Street – 300cp

Asta se intampla cand pui o echipa de “pusti” sa-ti aranjeze o masina. In cazul de fata a ales 4 tineri pentru a crea o editie speciala a -ului pentru intalnirea anuala de la Wörthersee. Mai ziceam noi acum ceva timp de alte doua editii speciale, “Wörthersee 09″ Concept pentru Golf VI GTI si Polo.

Echipa selectata de pentru Street a imbunatatit performantele motorului cu 90cp iar suspensia a fost schimbata cu una electro-hidraulica, coborand in acelasi timp garda la sol.

La exterior gasim un set de jante pe 19″ si o tema alb-negru prin care masina nu ezita sa-si arate exclusivitatea fata de modelele standard. Spoilerul fata redesenat, geamurile fumurii si evacuarea cu ornament format din doua tevi sunt alte detalii care completeaza masina.

In interior gasim o consola in timp ce tapiteria originala a masinii a fost inlocuita cu una custom.

Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » »

Un comentariu »
Discuta despre "Volkswagen Golf GTI Street – 300cp":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97