« ATT Mercedes-Benz E-Class Bautura energizanta NOS »
Home » Noutati » Video: Pagani Zonda F pe Monza

Video: Pagani Zonda F pe Monza

Articol publicat in data de 27 December 2009 – 2,463 vizite

In cadrul ultimei editii a evenimentului “6 Ruote di Speranza” organizat in Italia, pe circuitul de la Monza, vizitatorii au avut placerea sa vada si mai ales sa auda cateva demonstratii ale unuia din cele 25 (sau 24, in functie de urmarile acestui articol) de F care s-au fabricat vreodata.

Ultimul eveniment avut loc pe data de 31 Octombrie 2009 si se organizeaza in fiecare an pentru a le oferi cateva momente de bucurie persoanelor, in special copiilor, cu disabilitati fizice. Denumirea lui s-ar traduce ca “6 roti de speranta” si se refera la cele patru roti ale unui si doua ale unui scaun cu rotile. Mai multe informatii pe site-ul oficial.

Tag-uri: » » » » »

Un comentariu »
Discuta despre "Video: Pagani Zonda F pe Monza":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97