« Tur al fabricii Pagani TopGear: Noble M600 »
Home » Noutati » Video: McLaren F1 GTR

Video: McLaren F1 GTR

Articol publicat in data de 30 December 2009 – 1,541 vizite

la inceput a fost o masina de strada, dar de-a lungul timpului producatorul a fost convins sa faca si o varianta pentru , care a fost numita .

Aceasta a fost fabricata intre anii 1995-1998, avand acelasi motor luat de la cu mai multr modificari dar totusi mai putini cai, in jur deĀ 600 la 7500rpm, pentru a se incadra in diferite reguli ale competitiilor internationale. Masina era mai usoara, in ultima varianta din 1997 avand in total 910kg.

Dupa ce nu au mai indeplinit normele competitiilor motorsport au fost convertite pentru a putea fi folosite pe strada, adaugandu-se scaune pentru pasageri, ornamente sau alte tobe finale, suspensie mai umana si altele.

Nu sunt foarte multe exemplare de si majoritatea stau ascunse prin garajele colectionarilor, ca si cea din filmuletul de mai jos, care insa “s-a lasat” filmata in detaliu. Din pacate nu apucam sa o si vedem in actiune dar am gasit in schimb un test al norocosilor de la AUTOCAR cu acest supercar.

Tag-uri: » » » » » » »

Discuta despre "Video: McLaren F1 GTR":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97