« Lectie de istorie WRC, filmulet de aproape 2h Turul lacului Worthersee, GTI Treffen 31 – 2012 »
Home » Exclusiv TH, Tuning Autohton » Marele premiu al Brasovului 2013, Campionatul national de viteza in coasta

Marele premiu al Brasovului 2013, Campionatul national de viteza in coasta

Articol publicat in data de 30 April 2013 – 563 vizite

Marele premiu al Brasovului 2013, Campionatul national de viteza in coasta

In weekendul ce a trecut am avut onoarea sa fim prezenti la prima etapa a din 2013, din Brasov spre Poiana. Cu o vreme perfecta si o atmosfera relaxata, pilotii au prezentat surprizele la care au lucrat din greu si pe care toti asteptau cu nerabdare sa le vada in actiune.

Dupa o zi intreaga de bronzat “tractoreste” am tras concluzia ca nu putem sa nominalizam un preferat, toti concurentii ridicandu-se la nivelul asteptarilor! Totusi, vom fi subiectivi si vom felicita “colegii de bransa”  (Dacia Logan – Serus Racing Team), Andrei Craciunescu (BMW e46), Johnny Nicolae (Opel 4×4 Turbo) si Mirea (Honda EK4), ultimii doi lovindu-se insa de probleme tehnice decisive. Nu cred ca exista satisfactie mai mare decat sa vezi oameni pasionati de tuning si care-si duc pasiunea la nivelul urmator si chiar concureaza cot la cot cu batranii competiilor! Bravo baieti, suntem mandri de voi!

Si acum, folosind aparatura ultra performanta din dotare (telefonul mobil) si software-ul de editare de ultima generatie (YouTube), avem si o filmare din weekend!


Articole similare cu "Marele premiu al Brasovului 2013, Campionatul national de viteza in coasta":
 • Romanian Tuning Show, 13-15 Mai 2011 @ Romexpo - 2 May, 2011;
 • Cum isi aleg romanii masinile sau motocicletele - 23 January, 2010;
 • Spectacol in Poiana: GTT Drift Series, un succes! - 27 September, 2010;
 • King Of Europe East 09 – Ungaria - 3 September, 2009;
 • BMW Motorsport castiga cursa de 24h de pe Nurburgring - 17 May, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Marele premiu al Brasovului 2013, Campionatul national de viteza in coasta":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97