« Rollcage-ul salveaza viata unui pilot in Mini Challenge C-Class izbit-n-zid »
Home » Tuning International » Video: Evacuare pentru Nissan 370Z de la Senner Tuning

Video: Evacuare pentru Nissan 370Z de la Senner Tuning

Articol publicat in data de 4 May 2010 – 3,500 vizite

Am impresia ca -ul are parte de ghinionul celui de-al doilea copil nascut intr-o familie mare… de fiecare data cand se vorbeste de el se gaseste cineva care sa-l compare cu : ca nu e la fel de frumos, ca nu e la fel de agresiv, ca e prea rotund, s.a.m.d. Poate ca asa este… sau probabil ca e o chestie de obisnuita, pentru ca dupa atatia ani de s-a schimbat brusc peisajul.

Daca design-ul tine doar de gusturile fiecaruia, sunetul este complet alta poveste. 350z-ul are una din cele mai “melodioase” evacuarii stock,┬áiar 370z-ul nu a dezamagit in aceasta privinta (o comparatie gasiti la sfarsitul articolului).

Tuning ofera o alternativa aftermarket pentru evacuarea 370z-ului, care pe langa un sunet mai accentuat ofera si ceva caluti in plus (mai exact 16cp, spun ei) care costa aproape 1500 euro. si cu un astfel de sistem montat gasiti o idee mai jos.


Articole similare cu "Video: Evacuare pentru Nissan 370Z de la Senner Tuning":
 • Audi R8 Super Sport Concept by Senner Tuning - 6 December, 2009;
 • Nissan 370z modificat de Senner Tuning - 14 October, 2009;
 • Video: Nebunie totala! GT-R cu doua turbine si doua compresoare - 21 November, 2009;
 • Shopping @ Ikea cu Mustang GT – Romanian Style - 17 July, 2009;
 • Senner Tuning “White Beast”, bazat pe Audi S5 - 23 April, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Video: Evacuare pentru Nissan 370Z de la Senner Tuning":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97