« Peugeot RCZ diesel in cursa de 24h de pe Nurburgring Brabus Vanish: MB SL65 AMG Black Series modificat! »
Home » Noutati » Video: Drifturi cu Mercedes-Benz E63 AMG

Video: Drifturi cu Mercedes-Benz E63 AMG

Articol publicat in data de 16 April 2010 – 2,004 vizite

Mie-mi place sa numesc drifturile pe asfalt umed “economice”. Nu e necesar sa turezi prea mult motorul deci economie de combustibil. Nu mai omori cauciucurile in ultimul hal deci economie si aici. Nu mai faci cu volanul ca in filmele kung-fu… deci ati inteles unde bat.

-Benz este unul din cele mai tari sedan-uri ale momentului, iar cum driftingul este din ce in ce mai popular, partea de marketing a MB a zis sa atraga atentia si pasionatilor de “mers de-a latu’ ” si au realizat un filmulet cu masina driftuind pe ploaie. Mi-ar fi placut sa o vad si pe uscat dar sunetul evacuarii m-a facut sa uit asta pe parcursul filmuletului.


Articole similare cu "Video: Drifturi cu Mercedes-Benz E63 AMG":
 • Vernal Equinox: un altfel de filmulet cu drifturi - 12 May, 2010;
 • Drifting Dirty cu 350z,Subaru STI si APEXi RX7 - 14 November, 2009;
 • Scoala de drift din Romania - 7 December, 2009;
 • Xtreme Drift Circuit pe Pacific GP - 12 September, 2011;
 • Fun-Drifting cu Nissan 350z - 24 October, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » »

  Discuta despre "Video: Drifturi cu Mercedes-Benz E63 AMG":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97