« N-ai cum: Inca un burnout fail G-Power 760i Storm: M-Feeling pentru 7-ar »
Home » Tuning International » Video: Drifters Unleashed, direct din Australia

Video: Drifters Unleashed, direct din Australia

Articol publicat in data de 24 February 2010 – 1,236 vizite

Continuand moda cu DVD-urile care prezinta scena de dintr-o anumita tara, australienii revin in 2010 cu o noua editie a DVD-ului numit “ Unleashed“. Numai ca in loc sa plimbe masinile si concurentii prin diferite colturi ale tarii pentru a incerca sa abordeze toate tipurile de curbe, ei au gandit altfel treaba.

Ce au facut ei a fost sa aduca drifterii intr-un loc inchiriat, unde au construit un circuit asa cum l-au vrut ei, ca sa poata sa configureze un traseu cat mai spectaculos. A iesit putin cam denivelat dar in mod cert s-au distrat pe cinste.

Vedeti putin mai jos cateva secvente, urmand ca in momentul in care va fi gata, DVD-ul se va gasi pe http://www.driftersunleashed.com/.


Articole similare cu "Video: Drifters Unleashed, direct din Australia":
 • Drifting pe serpentinele din Polonia - 5 July, 2012;
 • Prima editie de Formula D din 2010 castigata de Gittin Jr. - 21 April, 2010;
 • Uphill Trash: Drifturi pe munte cu Ford Mustang 1988 - 1 June, 2010;
 • Drift Matsuri pe Ebisu Circuit - 18 November, 2009;
 • Video: Drifturi la bordul Subaru-ului condus de Kuma - 26 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Video: Drifters Unleashed, direct din Australia":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97