« Three of a kind. BMW Classic short film. Eleanor, invitata speciala pe litoralul romanesc de 1 Mai 2012 »
Home » Noutati » Video: 3x Mercedes Benz AMG CLK DTM pe Nürburgring Norschleife

Video: 3x Mercedes Benz AMG CLK DTM pe Nürburgring Norschleife

Articol publicat in data de 26 April 2012 – 1,123 vizite

Video: 3x Mercedes Benz AMG CLK DTM pe Nürburgring Norschleife

In caz ca va intrebati cine e tipul asta din poza si ce cauta acolo, ei bine el este unul din cei mai mari hackeri din lume si, intamplator, fondatorul site-ului Megaupload. Omu e atat de bagat in treaba asta incat prin 2006 a ajuns sa-si schimbe legal numele in “Dotcom” (lol!). Pe partea circula cateva vesti despre el ca ar fi luat parte la mai multe evenimente “rapide” pe strazile publice, mai mult sau mai putin oficiale, dar ce va pot spune sigur este ca la un 3000 s-a prezentat cu un Brabus SV12 Megacar iar acum ceva timp, la o razie a politiei, s-au gasit in curtea lui majoritatea modelelor noi de -.

De aici pana la o filmare cu trei -uri pe Norschleife, alaturi de Kimi Raikkonen si Finn Batato nu am nici o idee cum s-a ajuns, dar Kim Dotcom declara ca filmuletul de mai jos nu este chiar ultima varianta, aceea fiind confiscata de politie… ce oameni rai!


Articole similare cu "Video: 3x Mercedes Benz AMG CLK DTM pe Nürburgring Norschleife":
 • Brabus modifica Mercedes-urile BlueEFFICIENCY - 6 May, 2010;
 • Brabus Vanish: MB SL65 AMG Black Series modificat! - 16 April, 2010;
 • Hamann SLR Volcano - 21 October, 2008;
 • Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath - 9 April, 2010;
 • Mercedes-Benz E-Class Cabrio modificat de Brabus - 8 April, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » »

  Discuta despre "Video: 3x Mercedes Benz AMG CLK DTM pe Nürburgring Norschleife":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97