« Goodguys Orange County muscle/hotrod/custom show Primul tuning show din Alba-Iulia, 5-6 Iunie 2010 »
Home » Noutati » Video: 2x Nissan GT-R vs Bugatti Veyron

Video: 2x Nissan GT-R vs Bugatti Veyron

Articol publicat in data de 28 May 2010 – 1,974 vizite

. O masinarie care a facut teroare dinainte sa apara pe piata, cand se stiau doar cateva specificatii. Anii au trecut, tehnologiile au avansat iar tuning-ul a evoluat. Au aparut masini ieftine si performante, au aparut piese aftermarket de durabile asa ca aceasta evolutie ar trebui sa-si spuna cuvantul si masinile din ziua de azi ar trebui sa puna in dificultate o masina cu tehnologie veche de 6 ani.

este un monstru al zilelor noastre iar din doua exemplare de peste 700cp macar unu al trebui sa “stea” cu un Veyron… oare?


Articole similare cu "Video: 2x Nissan GT-R vs Bugatti Veyron":
 • Bugatti Veyron in drift - 24 January, 2009;
 • Bugatti Veyron Vincero by Mansory - 8 January, 2009;
 • Drive-Test: Bugatti EB110 vs Bugatti Veyron - 21 January, 2010;
 • Bugatti Galibier: tot W16 dar cu mai multe usi - 14 November, 2009;
 • Garajul “Sultanului de Michigan” - 26 March, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » »

  Discuta despre "Video: 2x Nissan GT-R vs Bugatti Veyron":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97