« Lamborghini Snowventador, Mahdiar Edition Primul LaFerrari la mana a doua de vanzare »
Home » Tuning International » Viata alaturi de masini din Le Mans

Viata alaturi de masini din Le Mans

Articol publicat in data de 29 December 2013 – 704 vizite

Atunci cand vezi prima oara o masina cu un setup de competitie dar mai ales cand ai primul contact cu un circuit iti dai seama ca doar asa poti invata cu adevarat ce inseamna sa stapanesti o masina. Cu asta in minte si dupa ce am vizionat clipul Car Maniacs: Life With Le Mans’, realizat de Motorhead Japonia, ar fi atat de multe de zis incat nu stiu de unde sa incep. Sa zic ca cei trei au dus pasiunea pentru motorsport la cel mai extrem nivel sau sa zic de cati oameni au facut invidiosi pe faptul ca detin masini cu adevarat hardcore, care au participat cu succes in Le Mans? Sau sa ma intreb cum e legislatia auto japoneza, care aparent le permite sa mearga cu ele si pe strada?

Un lucru e clar, trebuie sa ai “boase”, ca sa folosim traducerea acceptata de televiziuni, pentru a conduce un , sau un , iar asta nu inveti deloc la scoala.

Merita? La orice ora din zi si din noapte, nu trebuie decat sa asculti ce zic oamenii astia si sa le citesti expresiile de pe fetele lor.


Articole similare cu "Viata alaturi de masini din Le Mans":

Tag-uri: » » »

Un comentariu »
  • O fila de istorie: Porsche 935 1976 » TuningHost.ro a zis:

    […] episodul in care am vazut cum e viata alaturi de masini din Le Mans urmeaza sa mai rasfoim un pic cartea de istorie motorsport catre capitolul Porsche. Ce vedem in […]

Discuta despre "Viata alaturi de masini din Le Mans":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97