« Chevrolet DragRacing – 14 Iunie, Satu Mare Mercedes-Benz McLaren SLR cromat-topit de catre concurenta »
Home » Noutati » Veritas RS III- Debut oficial in curand

Veritas RS III- Debut oficial in curand

Articol publicat in data de 25 May 2009 – 3,403 vizite
Veritas RS III- Debut oficial in curand

Pe langa numele destul de ciudat, III va fi un supercar demn de admiratie. Spun asta deoarece aceasta masina se vrea a fi o reincarnare a -urilor de curse din anii ’40 si o vom putea vedea pe strada gratie dorintei unor entuziasti de a crea cea mai senzationala si mai feroce masina cunoscuta de catre om.

Cei ce vor dispune de aproximativ 350.000$ vor putea alege intre doua motorizari, ambele venind de la M-urile BMW: un V8 de 480cp sau un V10 de 600cp. Momentan, stim doar ca Veritas III va fi capabil sa scoata un timp de 0-100km/h in aproximativ 3 secunde si va prinde o maxima de aproximativ 340km/h, iar aceste performante vor fi posibile indiferent de motorul ales si fara nici un fel de asistenta electronica. Din pacate, doar 50 de astfel de masini vor fi fabricate.

Debutul sau oficial va avea loc in aceasta vara, la Londra, in cadrul “London Salon Priv√©“, un salon exclusiv pentru supercar-uri. Ca sa accentuez exclusivitatea acestui salon, mentionez ca tot aici isi vor face debutul in Anglia masini ca , Morgan Super Sport, sau Maybach Zeppelin. Daca dispuneti de 125¬£ in plus, adica pretul unui bilet de intrare, nu ratati expozitia. Bineinteles, asta daca veti fi prin zona.


Articole similare cu "Veritas RS III- Debut oficial in curand":
 • Bentley Continental Supersports Biofuel – economic si puternic - 13 May, 2009;
 • Alpina B6 GT3 – Bazat pe BMW Seria 6 - 5 February, 2009;
 • Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing - 17 March, 2009;
 • Audi TT-RS: Poze spion - 6 February, 2009;
 • 2010 Porsche 911 GT3: Preview oficial - 6 February, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Veritas RS III- Debut oficial in curand":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97