« Volkswagen Scirocco by JE Design RenaultSport Megane R26.R: sportiva anului 2008 »
Home » Noutati » Ultima ora: Subaru se retrage din WRC!

Ultima ora: Subaru se retrage din WRC!

Articol publicat in data de 16 December 2008 – 2,252 vizite
Ultima ora: Subaru se retrage din WRC!

Dupa surprizele aparute in F1, de unde multi dintre producatori au anuntat ca se retrag din competitie, avem parte de o noua mare surpriza, de data asta din .

Inca de ieri erau zvonuri ca exista posibilitatea ca sa se retraga din WRC dar iata ca astazi a devenit oficial.

Subaru urmeaza in retragerea din World Championship 2009, o miscare care va afecta destul de mult imaginea firmei, avand in vedere ca prin WRC Subaru s-a lansat si s-a afirmat, devenind astfel una din cele mai puternice marci in ceea ce priveste motorsport-ul.

Se pare ca trebuie sa ne asteptam la din ce in ce mai multe decizii asemanatoare care au ca factor principal financiara care nu iarta domeniul auto.

Nu ne ramane decat sa speram ca toate aceste companii isi vor reveni si vor iesi din criza, pana nu e prea tarziu…


Articole similare cu "Ultima ora: Subaru se retrage din WRC!":
 • Coupe-ul Toyota-Subaru incepe sa prinda forme - 8 October, 2009;
 • Sarbatori fericite si “La Multi Ani” - 30 December, 2008;
 • Coupe-ul de la Toyota&Subaru va avea mai putini cai - 4 August, 2009;
 • O Impreza WRX STI scoate un CAMION din zapada! - 21 December, 2009;
 • Eleronul: un element util sau doar de design? (video-demo inclus) - 17 September, 2011;
 • Tag-uri: » » » » »

  2 comentarii »
  • wappi a zis:

   Pacat de retragerea celor de la subaru, dar adevarul este ca in ultimul timp nu prea au avut rezultate. Oricum Citroen domina autoritar campionatul de 5ani si nimeni nu are ce sa faca sa opreasca asta.
   Poate la anu.

  • Horhe a zis:

   E o decizie care tine de business-ul lor. Bugetul Subaru pentru un sezon de WRC este de aproximativ 50 milioane euro. E posibil ca in acest moment datorita scaderii drastice a vanzarilor auto in toata lumea, sa nu mai considere oportuna aceasta investitie. In acest moment toate firmele (producatoare de automobile sau nu) se pregatesc de asa zisa criza, care din punctul meu de vedere este generata chiar de “pregatirile de criza” in mare parte. Vezi Honda, Suzuki, etc. Sunt absolut convins ca nu e o decizie definitiva, ci doar una “de criza”. Si ca probabil din 2010 vom avea din nou Subaru in WRC. Desi sincer in ultima vreme nu prea am fost de acord cu noua directie a Subaru, in ceea ce priveste “cumintirea” masinilor si “largirea” pietei target.

  Discuta despre "Ultima ora: Subaru se retrage din WRC!":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97