« E oficial: Din 2011 Mustang GT va avea V8 de 5 litri Cat de joasa? Cu SCANTEI de joasa! »
Home » Tuning International » Tranteala pentru Mini Clubman

Tranteala pentru Mini Clubman

Articol publicat in data de 4 January 2010 – 6,566 vizite
Tranteala pentru Mini Clubman

s-a dedicat cu succes posesorilor de Mini care au nevoie de mai mult spatiu. Pe scurt cam asta ar fi si povestea acestui Clubman, care a aparut in viata unui fost proprietar de Cooper cu ceva idei interesante de tuning.

Pana acum nu am mai vazut un Clubman si nici nu vad prea multe variante in a-l modifica, insa ceea ce a iesit din acesta sigur va reprezenta un punct de start pentru multi de acum inainte.

Si, culmea, lista modificarilor nu este deloc mare. Mai exact masina are la activ 3 etape importante: o mare tranteala prin instalarea suspensiei air ride, schimbarea rotilor stock cu un set de BBS-uri pe 16″ si, ultima etapa, imitarea lemnului pe unele trim-uri exterioare.

Ultima etapa a fost una care a necesitat ceva curaj insa rezultatul este grozav! Un finut dar deosebit, ce merita admirat.

Sursa: VWvortex


Articole similare cu "Tranteala pentru Mini Clubman":
 • Mini Cooper vine in cutie de carton? - 4 January, 2010;
 • LA 09: Mini Cabrio, Coupe, Cambden si Mayfair - 3 December, 2009;
 • “MINI Look” by AC Schnitzer - 4 June, 2009;
 • Motoare noi si culori curcubeu pentru Mini din primavara - 18 January, 2010;
 • myMINIdays: Challenge, karting si distractie in Brasov - 20 April, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » »

  Discuta despre "Tranteala pentru Mini Clubman":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97