« BMW 135i AHP-Tuning – 420cp Peugeot 307 – Bad boy Belgian »
Home » Headline, Tuning International » Toyota Supra Japantuning

Toyota Supra Japantuning

Articol publicat in data de 23 October 2008 – 5,808 vizite

Toyota Supra Japantuning

este masina care a schimbat lumea automobilistica intr-un mod foarte agresiv. De cand a aparut a creat numai provocari: pentru producatori – sa faca masini competitive; pentru tuneri – sa scoata cat mai mult din aceasta masina; pentru clienti – sa se distreze la maxim… Pe toate pietele pe care a fost prezenta, aceasta masina a facut istorie. Totusi se diferentiaza de restul masinilor sportive prin faptul ca si acum, in 2008, inca mai ai emotii cand vine vorba sa concurezi cu o astfel de masina chiar daca ai ultimul M, sau AMG.

Modelele noi nu au depasit-o nici din punctul de vedere al performantelor, dar nici din punctul de vedere al designului. Cu putin efort si mai mult tuning, Supra poate concura cot la cot cu multe din masinile generatie 2000+ cu pretentii sportive.

Aceasta Supra, modificata de , inspira inca de la primul contact vizual ca nu este o Supra obisnuita, atat prin culoarea si bodykit-ul agresiv, fabricat din fibra de carbon, cat si prin… lipsa unui far! Motivul pentru care lipseste acel far nu are nici o legatura cu capacitatea soferului de a vedea bine noaptea, ci cu faptul ca sub se ascunde o turbina imensa, care functioneaza la o presiune de 2.2 bari. Motorul are instalat un kit de la Boostlogic (T6 4780) axe cu came de la HKS de 272°, 3 pompe de benzina Walbro si injectoare de 1200cc.

Astfel cei de la Japantuning au reusit sa dezvolte 921cp si 1008Nm. Chiar daca au fost montate suspensii de performanta si rollcage se pare ca totusi puterea este putin cam mare pentru aceasta caroserie.


Articole similare cu "Toyota Supra Japantuning":
 • BMW M3 e36 in actiune la Best Motoring - 10 September, 2009;
 • N-ai cum: Din spate Supra, din fata Celica - 21 May, 2010;
 • Toyota Supra + fotograf = love - 11 September, 2011;
 • Coupe-ul Toyota-Subaru incepe sa prinda forme - 8 October, 2009;
 • The Fatlace Show in Atlanta - 17 May, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » »

  Discuta despre "Toyota Supra Japantuning":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97