« Video: Drift Championship pe Nurburgring Gemballa MIG-U1: Cel mai porno Ferrari Enzo »
Home » Tuning International » Teroarea furnicilor: Nissan 350z lasat pe burta

Teroarea furnicilor: Nissan 350z lasat pe burta

Articol publicat in data de 11 January 2010 – 2,221 vizite
Teroarea furnicilor: Nissan 350z lasat pe burta

Daca majoritatea posesorilor de o folosesc ca masina de fuga, acesta pur nu da doi lei pe si pe performanta, singurul lui scop fiind de a atrage priviri si a face macel printre furnici.

Unii s-ar putea sa nu fie de acord in timp ce altii sa accepte asa ceva, insa de indata ce masina a primit o suspensie urmata de rotile , termenul de masina sportiva a disparut din peisaj, Z-ul acesta ramanand “doar” o masina foarte frumoasa.

Reteta nu este deloc complicata: suspensia e sub control datorita dispozitivului de la si cele doua compresoare de aer de 480cc.

Jantele sunt pe 19″ si late de 10″ in fata si 11″ pe spate, in timp ce plasticele din interior au fost inlocuite cu niste trim-uri foarte reusite, “lemn negru” cum s-ar zice pe la americani.

Distractia e la ea acasa in aceasta masina cu ajutorul sistemului audio ce include si un DVD Player de 7″ la care a fost legat si un ce poate fi controlat cu un joystick clasic SF4.

Dupa cum veti vedea si din masina arata foarte bine chiar si in conditiile in care avem de-a face cu doar doua modificari majore: suspensie si jante.

Sursa: Speedhunters


Articole similare cu "Teroarea furnicilor: Nissan 350z lasat pe burta":
 • Mercedes C-Class W203: trantit cu stil - 21 January, 2010;
 • BMW M7: Primele poze - 10 January, 2009;
 • Jante Vossen Forged 051 pe Lambo Gallardo - 9 February, 2010;
 • Nissan GT-R V-Spec: Ultimul Samurai - 9 January, 2009;
 • Poze spion cu BMW M5 2011 - 4 July, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Teroarea furnicilor: Nissan 350z lasat pe burta":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97