« Cum reactioneaza oamenii in masina cu Ken Block Detroit 2010: Ford Mustang GT/CS »
Home » Tuning International » Techart Porsche Cayenne Turbo – cel mai rapid SUV

Techart Porsche Cayenne Turbo – cel mai rapid SUV

Articol publicat in data de 14 January 2010 – 2,400 vizite
Techart Porsche Cayenne Turbo – cel mai rapid SUV

De ceva vreme incoace unele -uri au devenit atat de rele incat pun probleme serioase chiar si supercar-urilor, ca sa nu mai zic de masinile de strada cu pretentii sportive. este unul din vinovati si in caz ca nu era evident ca -urile modificate de ei sunt de rele, acum vin sa ne faca in ciuda si cu cel mai rapid SUV din lume.

Techart a stabilit recordul de 321,2 in Italia, masina fiind condusa de . Partea frumoasa la masina asta este ca omul, in timp ce alerga cu peste 300 la ora, era rasfatat la interior de scaunele din piele, volanul sport, kit-ul de carbon, pedalele de aluminiu si alte treburi care multe din masinile normale care prind aceeasi nu prea ofera.

Cheia acestui record sta in adjustarea suspensie si alegerea rotilor ideale, mai exact fiind incaltata cu gume Cross Contact UHP pe jantele Techart pe 22″.

Sper sa vedem o replica din partea concurentei… da, 9ff, in special la voi ma refer!


Articole similare cu "Techart Porsche Cayenne Turbo – cel mai rapid SUV":
 • Programul Techart pentru noul Porsche Cayenne - 21 May, 2010;
 • Hamann Aston Martin Vantage - 2 October, 2008;
 • Volkswagen Scirocco modificat de Oettinger - 13 October, 2008;
 • Porsche Panamera PS9 by SpeedART - 24 November, 2009;
 • Porsche 911 GT3 RS – Poze si video - 19 August, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Techart Porsche Cayenne Turbo – cel mai rapid SUV":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97