« Camuflaj fail pentru Ferrari 458 Italia Onyx Bentley Continental Platinum GTO »
Home » Tuning International » Suzuki Alto Works Turbo: Ticalosul JDM

Suzuki Alto Works Turbo: Ticalosul JDM

Articol publicat in data de 15 February 2010 – 9,563 vizite
Suzuki Alto Works Turbo: Ticalosul JDM

Inainte sa apara fabrica pe la noi prin tara si sa devina o masina doar cu un target economic, japonezii aveau pe piata de ceva timp originalul pe care il faceau si in versiunea Works, adica 65cp dintr-un motor de 660cmc codat F6A.

Acum probabil ca multi dintre voi sunteti de acord cu faptul ca Tico trebuie sa ramana o masina economica si probabil ca aveti dreptate, dar vor exista tot timpul cativa fanatici care vor sa modifice extrem,  indiferent de ce este nevoie, si daca tot urmeaza sa o faca, macar sa o faca asa cum trebuie.

Ignorand modificarile exterioare, acest Alto poate fi dat exemplu in ceea ce priveste mecanica, chiar daca piesele respective sunt destul de greu accesibile in Europa. Dar cine a zis ca e usor sa tunezi?

De la bun inceput masina a fost chelita de multe chestii intutile de la interior, spatiul obtinut fiind folosit pentru un roll-cage complet, inclusiv bare de rigidizare pentru podea si in portbagaj. S-a continuat rigidizarea cu o suspensie coilover si un kit de bucsaraie, ambele de la , iar sub masina s-au instalat niste bare de rigidizare mai groase.

Motorul a imbratisat un kit tot de la Suzuki Sports (F90) care a venit si cu un alt ECU, injectoare si fise, completat de o evacuare de 2″ completa de la RSR. Presiunea este pastrata la 1.4 bari cu ajutorul unui controller de la HKS iar racirea este asigurata de un intercooler ARC cu tubulatura LOOP, admisie tot de la LOOP si un intercooler de ulei de la plus repozitionarea filtrului de ulei.

In final masina dezvolta 100cp la roata, un setup incantator atat pentru condusul zilnic cat si pentru weekendurile pe circuit, cele din urma cerand si un upgrade de frane cu placute si discuri perforate de la Project Mu, conducte metalice si un suport pentru pompa de frana de la Cusco.

Sursa: Speedhunters


Articole similare cu "Suzuki Alto Works Turbo: Ticalosul JDM":
 • O Impreza ca-n povesti by Tomei & Cusco - 25 January, 2010;
 • Honda S2000 Turbo din Suedia - 26 November, 2008;
 • Ultima ora: Subaru se retrage din WRC! - 16 December, 2008;
 • 2010 Subaru Impreza WRX STI cu Varis bodykit - 7 September, 2011;
 • Replica japoneza subnutrita de Shelby Cobra - 22 May, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  • TopSer a zis:

   Super articolul , bv !

  Discuta despre "Suzuki Alto Works Turbo: Ticalosul JDM":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97