Subaru Cosworth Impreza STI CS400

Daca si tu crezi ca “e greu sa gasesti un mix bun”, afla ca pentru pilotii de este chiar usor acum. Combinand doua dintre cele mai grele nume de pe scena raliurilor au iesit 75 de exemplare de , adica niste Impreze de 400cp si cu un timp de  3.7s necesar pentru a ajunge la 100km/h. Din pacate, se pare ca toate exemplarele se vor vinde doar pe piata din UK, incepand cu lunia Iunie a acestui an.

Spuneam atunci cand am aflat prima oara de acest lucru ca va fi haos. Ei bine acum nu pot decat sa confirm asta! a internele motorului, turbina, wastegate-ul, evacuarea, suspensia si franele. Masina aceasta este rezultatul unei colaborari monstruoase cu cei de la Eibach, AP Racing, Bilstein si multi altii iar pretul ei va fi in jurul la 50.000£ cu tot cu taxe.

Exteriorul nu difera prea mult fata de un STI normal, totusi pe langa emblemele Cosworth vor mai iesi la iveala si alte jante, spoiler spate si fata, bara fata putin redesenata iar singurele culori disponibile vor fi rosu, argintiu si gri inchis.

Acum asteptam sa vedem si ce stie sa faca, pentru ca “pe hartie” suna tare bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media