« Supercar-urile ne canta Jingle Bells Lamborghini Snowventador, Mahdiar Edition »
Home » Tuning Autohton » Streetmaniacs Winter Grill & Fun @ Autocross Arena

Streetmaniacs Winter Grill & Fun @ Autocross Arena

Articol publicat in data de 23 December 2013 – 781 vizite

Streetmaniacs Winter Grill & Fun @ Autocross Arena

Vremea rea nu poate sa ne tina departe de masini, oricat de mult ar incerca ea. Ba chiar ieri ne-am fi dorit o vreme atat de rea incat sa se puna un strat sanatos de zapada, ideal pentru o intalnire  Winter Grill pe . Chiar daca nu am avut parte de ea, ne-am adunat pentru ultima oara in 2013 sa ne uitam la cateva demonstratii pe Autocross Arena si sa vedem, inghetati, cat de urat arata masinile noastre cu rotile de iarna.

Asa cum ne-am obisnuit, masinile prezente au fost alese in baza unor cu masina de vara si/sau masina de iarna, astfel incat sa poata participa si cei care iarna sunt nevoiti sa-si lase masinile la hibernare pentru a nu le utiliza in regim de plug. Sub ideea ca intalnirea de azi nu a fost un “Eurocar meeting” cum au fost cele din vara, cei care au ajuns la Mogosoaia au prins cateva demonstratii off-road realizate de si un concurs de time-attack unde puteai sa participi cu masina ta fara nicio taxa de participare. Si daca nu erai pregatit sa te dai sau pur si vroiai sa te lungesti la o barfa, puteai sa o faci cu ajutorul unui vin fiert sau ceai fierbinte, langa focul din butoaie sau gratarul din dotare.

Cu regretul ca inca nu am prins arena plina de zapada dar cu bucuria ca am reusit sa ne mai strangem inca o data la un loc, chiar si inghetati, va lasam cu cateva poze facute la fata locului iar sub galerie gasiti si o filmare de pe masina castigatorului concursului de time-attack. Ca de obicei, mai multe vor aparea usor usor pe pagina de Facebook a evenimentului.


Articole similare cu "Streetmaniacs Winter Grill & Fun @ Autocross Arena":
 • Autocross Arena – pista de autocross din Mogosoaia - 1 September, 2013;
 • Legal Racing pe zapada, in Bucuresti - 9 February, 2010;
 • Video: Ken Block stie bine si cu Fiesta - 1 February, 2010;
 • Eurocar Meeting Beach Edition By Streetmaniacs - 27 September, 2013;
 • Repsol uneste Cluburile Auto – Editia I - 2 June, 2010;
 • Tag-uri: » » » »

  Discuta despre "Streetmaniacs Winter Grill & Fun @ Autocross Arena":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97