« Poze si video de la Wörthersee 2010 Tanner Foust si Backward entry drift. Spectaculos! »
Home » Tuning International » Steinmetz modifica noul Opel Astra

Steinmetz modifica noul Opel Astra

Articol publicat in data de 17 May 2010 – 3,965 vizite
Steinmetz modifica noul Opel Astra

Proaspata generatie de are un potential foarte mare de tuning si se anunta a deveni un hothatch adevarat de indata ce variantele nervoase vor iesi la iveala. Dar pentru cei care vor doar un aspect mai sportiv sunt sigur ca vor avea la cine sa apeleze, avand deja cateva accesorii disponibile pentru .

Ei au inlocuit atat grila din bara stock cat si cea a radiatorului cu unele negre, care impreuna cu prelungirea pentru bara fata completeaza modificarile din partea frontala a masinii, in timp ce un spoiler de luneta ne anunta ca nu se vor opri aici si ca urmeaza ceva frumos si pentru cei care se uita la fundul masinii.

Ea este prezentata impreuna cu niste roti pe 19″, care ar fi aratat complet aiurea fara garda la sol mai mica, Steinmetz luand decizia corecta de a o lasa cu 30mm mai jos decat vine din fabrica. Interiorul beneficiaza si el de un tratament special, avand un display care iti arata in ce treapta esti (fita), presuri si ornamente pentru praguri.

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Steinmetz modifica noul Opel Astra":
 • Astra H si Corsa D tunate de Rieger - 7 August, 2009;
 • Opel Astra J by Irmscher - 23 April, 2010;
 • Irmscher Opel Astra i1600 - 26 May, 2010;
 • Spy: Opel reinvie Astra GSi? - 18 February, 2010;
 • Cea mai tare masina de drifturi, inventata in Draganesti! - 3 March, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  Discuta despre "Steinmetz modifica noul Opel Astra":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97