« Supercar Shootout May 2010, orgie de cai putere! N-ai cum: Mercedes-Benz CLS cabrio-wannabe »
Home » Noutati » Skoda Fabia RS+ & Octavia RS+ la Wörthersee

Skoda Fabia RS+ & Octavia RS+ la Wörthersee

Articol publicat in data de 18 May 2010 – 3,942 vizite
Skoda Fabia RS+ & Octavia RS+ la Wörthersee

Facand parte din grupul si avand doua RS-uri foarte populare pe piata, nu a ratat ocazia sa-si faca aparitia la prezentand RS+ si RS+, doua concepte inspirate din destul de iesite din comun.

Atat cat si au fost prezentate intr-un exterior gri inchis, cu faruri fumurii si jante verzi care au iesit in evidenta imediat. Este o miscare buna de marketing pentru ca jantele vopsite in culori vii sunt din ce in ce mai populare pe masinile de strada, pana de curand fiind populare doar pe circuite.

Ambele modele beneficiaza de un bodykit-uri mai agresive si accesorii speciale pentru interior, Fabia avand in plus o cu prize de aer si acoperisul vopsit in acelasi “lime” ca si jantele.

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Skoda Fabia RS+ & Octavia RS+ la Wörthersee":
 • Noutati la Wörthersee: GTI editii speciale, Fabia RS+, Octavia RS+ - 10 May, 2010;
 • Porsche 911 GT3 RS - 12 December, 2008;
 • 2010 Eibach Honda Meet - 3 June, 2010;
 • Poze si video de la Wörthersee 2010 - 17 May, 2010;
 • Cum a fost la DragRacing Aeroport Tulcea, 21-22 Septembrie 2013 - 10 October, 2013;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Skoda Fabia RS+ & Octavia RS+ la Wörthersee":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97