Sema 2008: VW Tiguan Performance Concept

este deja un mic, dragut si atragator, dar daca ii mai adaugam un kit de de la si ceva elemente de tuning exterior, apoi la final un sistem audio complet de la , putem ridica stacheta si mai sus.

Astfel, “mititelul” nostru “poarta” acum evazari ale aripilor, continuate de praguri mai reliefate si completate de bandouri in culoare contrastanta. La interior, avem o combinatie de doua tonuri de piele si incinte acustice cu un design interesant. Sub capota, stage’ul 3 al kit’ului APR urca puterea la 295 cp si 406 Nm. Cat despre partea de sunet, de ea se ocupa in portbagaj sistemul compus din 2 difuzoare Punch P3D410 dual voice coil (500 watti fiecare), puse la treaba de doua amplificatoare mono Power T1000-1bd (1000 watti), ambele noutati ale lui Rockford Fosgate pentru 2009. Acestea functioneaza in tandem perfect cu sistemele component de pe fata si cu sistemul de navigatie/DVD original al lui .

Un aspect interesant este faptul ca iti poti lega chitara electrica direct la amplificatorul masinii. Partea proasta e ca nu iti poti inregistra “operele”, dar macar vei face un bun la .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media