« Paste Fericit! Lamborghini LP670-4 SV, masina ideala pentru ski »
Home » Tuning International » Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White

Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White

Articol publicat in data de 6 April 2010 – 4,562 vizite
Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White

Unul din cele mai frumoase si finute -uri din state este opera celor de la Martino Auto Concepts, care au contribuit atat cu idei cat si cu piese pentru a duce acest proiect la capat. Desigur ca fara fotograful modificarile n-ar fi avut un impact vizual atat de mare dar deja stim ca pasiunea asta fara niste fotografi meseriasi n-ar fi fost la fel.

-ul de fata se incadreaza in lista masinilor cu modificari relativ putine dar de efect, bazate atat pe piese OEM cat si pe cele aftermarket, dar realizate de firme cu renume in domeniu. Masina este dotata astfel cu bara spate si bara fata din pachetul M-Tehnic, in plus pe bara fata fiind instalate niste splittere din . Pragurile laterale de au fost preferate in locul celor din pachetul M, acestea fiind mai pronuntate.

Ajungem la piesele aftermarket unde si-a pus cel mai mult amprenta, capota din fibra de carbon cu prize de aer (V-35) si portbagajul din acelasi material tip M3 , schimband intr-un mod placut liniile masinii.

Un strop de agresivitate a fost adaugat masinii prin aceste accente negre gasite pe capota, portbagaj sau bara fata si completate de stopurile innegrite, jantele negre tip CSL pe 19″, “nasul” si emblemele cu insertii din fibra de carbon.

Sursa: Mycarportal


Articole similare cu "Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White":
 • Vorsteiner VGT pentru Porsche Carrera MKII - 8 December, 2009;
 • Vorsteiner modifica noul BMW Seria 7 - 8 April, 2010;
 • BMW M6 + BMW 335i in vestul salbatic - 22 September, 2008;
 • BMW M3 e92 Vorsteiner - 23 September, 2008;
 • Widebody de la Vorsteiner pentru BMW M3 e92: GTRS3 - 19 April, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97