« Revozport VW Golf VI GTi Razor 4350cp pe un bulevard: partea nevazuta a Dorobantiului »
Home » Noutati » Scooter-ul aruncator de flacari

Scooter-ul aruncator de flacari

Articol publicat in data de 12 April 2010 – 2,138 vizite

Ai spune ca un copil rebel a vazut ceva de genul prin desene animate si s-a gandit sa reproduca si in viata reala dar, crede-ma, e mai mult de atat. Un tip de 30 de ani din Lincolnshire, Anglia, a realizat un sistem care scuipa flacari ca dragonul din povesti, pe care l-a montat pe -ul lui.

Cred ca ghiciti si voi ce a urmat, nu? S-a filmat si a urcat filmarea pe Youtube! Si ca treaba sa fie dusa pana la capat filmuletul a ajuns si pe mana politistilor care l-au arestat sub acuzatia de posesie a unui obiect convertit la arma cu foc… sau ceva de genul.

Sursa: Autoblog


Articole similare cu "Scooter-ul aruncator de flacari":
 • Honda Ruckus pe perne = gangstareala pe scooter! - 5 April, 2013;
 • Tag-uri: »

  Discuta despre "Scooter-ul aruncator de flacari":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97