« Misha GTM bodykit pentru 997 si 997 Turbo LOL @ Volvo City Safety »
Home » Tuning International » Scion tC modificat de Five Axis

Scion tC modificat de Five Axis

Articol publicat in data de 9 May 2010 – 1,548 vizite
Scion tC modificat de Five Axis

O alta masina produsa de pentru SUA pe care noi nu cred ca o sa apucam s-o vedem pe strazile europene este si acest . Construit pe platforma de Avensis, tC se doreste a fi un fel de urmas al Toyotei si se fabrica inca din 2005, in 2009 fiind prezentata a doua generatie.

tC vine de la “touring ” iar generatia actuala are un motor de 2.5L pe benzina cu 180cp si 236Nm imprumutat de la Camry si o greutate de aproape 1400kg ceea ce il face un nu foarte rapid dar de accesibil ca pret.

, o firma de tuning care a pornit cu doar doi oameni si a devenit in timp foarte cautata si apreciata, a trecut si Scion-ul tC pe lista masinilor modificate de ei, dezvoltand pentru ea un widebody care umfla masina cu 10cm pe care l-au vopsit intr-un rosu “Bloodshot” marca House of Kolor si┬ácompletat cu jante AD R5:F pe 20″.

Toyota Racing Development a dotat masina cu un set de frane mai performante iar Tein sunt responsabili cu o garda la sol mai mica si o stabilitate imbunatatita prin suspensia montata.

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Scion tC modificat de Five Axis":
 • Scion iQ modificat de Five Axis - 3 May, 2010;
 • Rocket Bunny Scion FRS de TRA Kyoto - 24 May, 2013;
 • Tokyo Show 09: Toyota FT-86 iese la iveala - 26 October, 2009;
 • Stie Nissan GT-R sa faca drifturi? - 9 February, 2010;
 • N-ai cum: Corcitura de Porsche, Nissan, Toyota si altele… - 5 July, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Scion tC modificat de Five Axis":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97