« Hamann Aston Martin Vantage Audi RS6 Kicherer – RSStreet »
Home » Tuning International » Saab se pregateste de STCC

Saab se pregateste de STCC

Articol publicat in data de 6 October 2008 – 3,071 vizite

Saab se pregateste de STCC

Producatorul suedez isi pregateste debutul in Swedish Touring Car Championship (STCC) incepand cu 2009. Masina aleasa de ei este un Saab Biopower, pregatit dupa specificatiile de catre echipa Dealer . Jens Edman este pilotul care a testat masina si a spus ca este foarte incantat de felul in care se comporta. Este posibil ca tot el sa fie pilotul echipei Dealer in urmatorul sezon, echipa care pana acum a participat cu un si era denumita Team Sweden.

Desigur ca Saab a sustinut echipa in procesul de preparare insa nu se stie nimic legat de implicarea oficiala in urmatorul sezon de STCC, cu toate ca ar fi un lucru bun pentru imaginea producatorului avand in vedere ca anul trecut au participat masini fabricate de Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Honda, Mercedes, Opel, si Volvo.

Motorul Saab-ului este de 2 litrii cu patru cilindrii ce foloseste pe post de combustibil bio-ethanol-ul. Cutia de viteze este aceeasi cu cea folosita si in Opel-ul Astra cu care au concurat pana acum, si anume o secventiala de 6 trepte de la Xtrac.

Masina a fost prezentata la Mantorp Park, de unde am gasit si cateva filmari.


Articole similare cu "Saab se pregateste de STCC":
 • Saab 9-3 Turbo X modificat de Hirsch - 10 October, 2008;
 • Salt cu Saab 9-3 2.0 TS XWD Aero la 145km/h - 28 March, 2011;
 • Opel Insignia OPC – Poze neoficiale - 17 February, 2009;
 • Opel Insignia OPC spionata - 13 April, 2009;
 • Editie limitata de Saab 9-3 Aero 2.8 V6 TX - 27 November, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Saab se pregateste de STCC":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97