Romanian Tuning Show, 13-15 Mai 2011 @ Romexpo

Anuntam la inceputul lui 2011 ca se pregateste un val de evenimente proaspete in , iar -ul din Mai se anunta a fi startul oficial al noului sezon. Spun asta pentru ca in cadrul acestui eveniment vom vedea si o etapa speciala de , prima etapa din Emma 2011, Drift & RC Crawling (automodele radiocomandate), cursa de indemanare si foarte multe alte atractii, gandite sa atraga chiar si cei mai pretentiosi vizitatori!

Vestea cea mai buna este ca asteptam in Bucuresti oameni cu alte viziuni si cu alte idei, pasionati cu adevarat de acest fenomen si care vor aduce cu ei toata lumea tuning-ului din Vestul tarii, dar si din afara ei, ceea ce pentru noi inseamna o gramada de masini noi!

Prezenta obligatorie pentru toti pasionatii de tuning & ! Descrierea completa putin mai jos, sau peĀ site-ul oficial.

romanian-tuning-show-2011

Prima Editie a Romanian Tuning va avea loc in 13-15 mai 2011, in complexul expozitional Romexpo Bucuresti si este rezultatul unui proiect amplu si foarte ambitios care a atras la un loc mai multi pasionati ai miscarii tuning si motorsport din Romania in vederea organizarii unui eveniment de mare amploare si foarte reprezentativ pentru tuningul romanesc.

Aparitia in ultimii ani a unui numar din ce in ce mai mare de pasionati de tuning auto, cluburi sportive si firme de tuning, cat si a unei piete bine conturate ce necesita un spatiu de prezentare a ofertei si realizarilor in acest domeniu, precum si dorinta celor pasionati de tuning si motorsport de a ridica acest domeniu la rang de arta, sunt premise ce conduc la utilitatea acestui eveniment.

SALONUL EXPOZITIONAL TUNING si MOTORSPORT

Pavilionul central din cadrul Romexpo Bucuresti va gazdui un salon expozitional in care vor fi prezentate masini modificate pe partea de styling exterior, tehnica sau styling interior, de asemenea si masini demo car-audio. Salonul se bucura de prezenta internationala, masini modificate din si Bugaria vor fi dezvaluite in premiera in Romania.

ETAPA SPECIALA DE DRIFT

Peste 30 de drifteri profesionisti se vor intrece in Etapa Speciala din cadrul Campionatului National de Drift organizat de FRD in asociatie cu GTT Racing. Vom avea parte de 2 zile impanzite de fum, derapaje controlate si mii de cai putere.

AUDIO EMMA ROMANIA

aduce in fata pasionatilor de Car-Audio, prima etapa pe anul 2011 a campionatului Emma Romania. In cadrul acestei etape va avea loc un concurs de ESPL in care concurentii din toate colturile tarii vor testa presiunea acustica exercitata de sistemul audio. Demonstratiile Audio pentru public si Expozitia de car audio, alaturi de masinile demo surpriza aduse de oficialii EMMA Romania, vor garanta deliciul publicului larg.

RC DRIFT & RC CRAWLING CUP

O alta premiera in cadrul acestui eveniment este Competitia Nationala de RC DRIFT & RC CRAWLING care se afla la a doua editie pe anul 2011. Campionatul organizat de HPI RACING ROMANIA pentru automodele profesionale, va atrade pasionati si concurenti din intreaga tara pentru a se intrece la si trial offroad, doar ca la scara redusa.

Masini foarte realiste, modificate, se vor intrece pentru titlurile de Drift RC KING si King of The Hill.

Organizatorii concursului vor oferi in pauzele de concurs demonstratii cu automodele radiocomandate.

CURSA DE INDEMANARE

Cursa de indemanare care se va sefasura in Parcarea B exterioara va atrage piloti amatori si profesionisti din toata tara, pentru a se intrece pe un traseu tip circuit, pe asfalt si cronometrat cu sistem profesional pe baza de fotocelule. Spectatorii vor avea ocazia sa admire masinile special pregatite de raliuri si de indemanare in cadrul parcului tehnic. Pilotii profesionisti din campionatul national de raliuri vor incanta publicul cu ture demonstrative in cadrul acestui concurs.

INVITATI SPECIALI

Angyal Zoltan

Invitat special din UNGARIA

Campion Mondial Bike Stunt 2007

4 motociclete preparate

Show cu fum, foc si sunet

Demonstratii maiestrie moto

Live show-uri in fiecare zi a evenimentului

2 comments / Add your comment below

  1. Buna!

    Spuneti-mi si mie cand sau daca mai are loc o a doua editie a Romanian Tuning Show la Romexpo? Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media